Acuzaţii de MALPRAXIS la Timişoara. Bărbat în COMĂ, după ce a fost lăsat să aştepte 12 ore pe holul spitalului

Acuzaţii grave la adresa Spitalului Municipal din Timişoara. O femeie îi acuză pe medici de neglijenţă în serviciu. Soţul său a mers la spital cu dureri insuportabile la umăr, după ce a căzut, dar a fost ţinut pe holuri 12 ore şi acum este în comă. Reprezentanţii spitalului spun că nu au avut paturi libere pentru a-l interna.

03 iul. 2014, 06:17
Acuzaţii de MALPRAXIS la Timişoara. Bărbat în COMĂ, după ce a fost lăsat să aştepte 12 ore pe holul spitalului

Femeia povesteşte că soţul său a ajuns la spital, după ce a căzut, informează România TV. Ea spune că bărbatul său a aşteptat o noapte întreagă pe holuri fără ca cineva să-i acorde atenţie.

„A stat o noapte întreagă la uşă. Mâna nu o putea mişca. Avea gaură în mână. Medicii au spus că nu sunt şanse, l-au lăsat ca pe un câine să se ducă”, a spus soţia bărbatului.

Citeşte şi Dezvăluiri noi în DOSARUL TRAFICULUI de OVULE: Donatoarele, ÎNŞELATE de MEDICI

Bărbatul este acum în comă, iar rudele spun că este numai vina medicilor, care l-au lăsat să aştepte ore în şir.

„L-au lăsat de la 10 aseară pâna la 10 azi, pe scaun pe hol, fără să-i facă nimic. Si apoi când i-au tras mâna a intrat în comă. Apoi l-au purtat de la spitalul asta la judeţean şi înapoi. Nu ne-au spus nimic, ne-au lasat afară ca pe nişte câini. Indiferenţi, nu aveai pe cine să întrebi, până şi femeia de serviciu a vorbit urât”, a spus cumnata bărbatului. Medicii spun că bărbatul a fost monitorizat, însă nu a fost internat pentru că nu existau locuri libere.

Citeşte şi Student în stare critică, după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

„A fost ţinut în serviciul nostru de urgenţă pentru că pe serviciul de terapie intensivă nu erau locuri. Simplu: paturi insuficiente. Spuneţi-mi, va rog, un spital construit în ultimii 20 de ani. Eu nu pot să construiesc paturi, n-am lăsat omul să moară. A fost monitorizat, vă arăt aparatul de respirat, vă arăt monitoarele, vă arăt tot”, a declarat Ada Blagniceanu, purtător de cuvânt al spitalului Municipal din Timişoara.

Familia este decisă să dea spitalul în judecată.