ACUZAŢII DE MALPRAXIS. Un clujean a rămas fără picior după ce a ajuns la doctor cu o banală bătătură

Florin Dreve, un clujean de 35 de ani, a trecut anul trecut prin drama vieţii sale. Tânarul s-a dus la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj cu o banală batatură şi a ajuns să aibă piciorul amputat, susţine avocata bărbatului.

25 iul. 2014, 06:14

Avocata Monica Dairatani a povestit cu lux de amanunte prin ce drama trece clientul ei, scrie cancan.ro. Anul trecut pe vremea asta Florin s-a internat cu o batatura la unitatea medicala, iar atunci a inceput calvarul vietii sale.

Citeşte şi Medic ginecolog, acuzat de malpraxis

„Clientul meu s-a dus cu o simpla basica la picior si s-a trezit invalid. Asta este foarte pe scurt. I s-a facut o operatie, i s-a spus ca e bine, dupa aceea a doua zi a facut externarea, doar in acte, dar in realitate nu a fost externat.

A treia zi s-a internat iar in spital, tot pe acte, dar de fapt el era acolo, si i-a taiat pana sus, i-a scos ceva carne de pe picior, omul nu mai are talpa. Am depus plangere impotriva domnului doctor la Colegiul Medicilor, la Comisia de Malpraxis, acum sa vedem daca se va lua atitudine. Nu mi-au raspuns inca nimic, a trecut o luna si ceva si nu s-a facut nimic”, a declarat avocata Monica Dairatani.

Citeşte şi Fiica Ancăi Petrescu îi acuză pe medici de moartea mamei sale. Ea a depus plângere penală împotriva lor

De alftel, Florin impreuna cu reprezentanta sa a facut o plangere penala impotriva profesorului doctor Alexandru Georgescu, din cadrul Spitalului Clinic de recuperare-sectia Chirurgie Plastica, „pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala si a infractiunii de purtare abuziva”, se mentioneaza in document. Monica Dairatani ne-a mai explicat ca a vorbit deja la Politie, iar in prezent asteapta expertiza medico-legala.