Acuzaţii după referendum: Angajaţi daţi afară pentru că nu au votat de mai multe ori VIDEO

Trei angajaţi ai unei firme de construcţii, din Drobeta Turnu Severin, susţin că au fost forţaţi să îşi semneze demisiile, deoarece în ziua referendumului ar fi refuzat să voteze de două ori.

RomaniaTV.net
04 aug. 2012, 10:57
Acuzaţii după referendum: Angajaţi daţi afară pentru că nu au votat de mai multe ori VIDEO

Muncitorii povestesc că duminică li s-a cerut să vină la lucru. Au fost urcaţi într-un microbuz şi duşi în satul Goanţa. Aici au votat chiar dacă unul dintre ei avea buletinul expirat.

Ne-am deplasat la secţia de votare de la Goanţa, am votat o dată, după aia ne-a zis să mergem în altă comună. Ne-a pus să dezlipim aia cu votat şi să ne ducem mai departe. Noi nu ne-am dus, am sărit jos din microbuz. Ne-a spus de atunci, vedeţi că n-o să dureze o săptămână şi o să vă dau afară. A zis că s-a încheiat contractul de muncă, pe motiv că nu am votat„, a declarat un angajat.

„Eu aveam buletinul expirat, i-am spus şi mi-au zis că să mă duc, că nu contează că răspunde delegatul care a fost trimis cu noi”, a spus un alt bărbat.

Cei trei susţin că, după ce i-au pus să îşi scrie demisiile, şefii i-au dat afară fără să le mai plătească bani care li se cuveneau pentru 10 zile de muncă.

Nu se poate în halul ăsta să-şi bată joc de noi. Eu am patru copii acasă. Să mă duc la puşcărie pentru altcineva nu-mi convine. Nu ştiu dacă e drept„, a adăugat unul dintrei ei.

Reprezentanţii firmei nu au fost de găsit pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la această situaţie.

În Mehedinţi procentul celor care au votat a depăşit 70%. Au fost însă localităţi unde prezenţa a depăşit sută la sută.