Acuzaţii foarte grave la adresa patronului Untold. Poliţia s-a autosesizat pentru un posibil caz de pedofilie

Jurnalistul Liviu Alexa denunță presupuse fapte de pedofilie săvârșite de Bogdan Buta, nimeni altul decât patronul UNTOLD.

30 ian. 2024, 12:37
Acuzaţii foarte grave la adresa patronului Untold. Poliţia s-a autosesizat pentru un posibil caz de pedofilie

Liviu Alexa îl acuză pe milionarul Bogdan Buta, patronul Untold, de fapte extrem de grave. Potrivit ziardecluj.ro, Bogdan Buta, ar fi avut relaţii nepotrivite cu minori, pe care ulterior i-ar fi acuzat că i-au furat o pereche de adidaşi. Publicaţia din cluj relatează cu lux de amănunte scabroase cum ar fi decurs toată povestea, care a inclus muzică ambientală, substanţe interzise şi băuturi alcoolice.

Citeşte şi

Liviu Alexa prezintă probele care în demască pe Codin Maticiuc: „Poponeţ poate fi inculpat pentru UCIDERE din CULPĂ în cazul morţii lui Alexandru, băieţelul bolnav de leucemie. A ACOPERIT mucegaiul şi nosocomialele cu RIGIPS şi SAPE”

„În momentul în care au intrat în casa lui Buta, minorii au observat într-o scrumieră două chiștoace de joint, semn că se fumase cannabis înainte. Ba au mai găsit și pe balcon într-o scrumieră cannabis. Buta a zis că nu el, că el nu fumează, că au fost doi prieteni înainte și au fumat ei”, anunță ziardecluj.ro.

Conform aceleiaşi surse, unul dintre băieţi i-ar fi furat 60 de euro,  două perechi de adidași Yeezy și una de Balenciaga, o foiță Versace și niște căști Apple. Bogdan Buta nu a comentat în niciun fel acuzaţiile extrem de grave pe care i le aduce jurnalistul Liviu Alexa.

Jurnalistul clujean precizeză că pentru orice fel de informații  relevante în cazul unei anchete, va dezvălui DIICOT imediat toate detaliile necesare.

„Nu sunt organ de anchetă și nu sunt procuror. Am consemnat mărturisirile unor victime, am conversații între agresor și victimă , am dovezi suplimentare, am factualitate. Toate implicațiile penale sau civile însă nu mai sunt treaba mea. Eu sunt un avertizor public. În rest, ancheta trebuie să o facă organele de urmărire penală. Eu voi descrie faptele așa cum mi-au fost prezentate și cum au fost redate de victime”, a scris Liviu Alexa.

De partea cealată, Buta a spus: „Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”.

Întreaga poveste, pe ziardecluj.ro

Precizările Poliției
”Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul inspectoratului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au demarat în cursul zilei de azi, 29 ianuarie a.c., cercetări din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 219 din Codul penal aflat în vigoare la momentul la care fapta prezentată în spațiul public ar fi fost comisă.

Precizăm faptul că până în prezent, la nivelul inspectoratului nu au fost primite sesizări sau plângeri penale care să vizeze informațiile expuse în cursul acestei zile în spațiul public.

Polițiștii de investigații criminale vor desfășura toate activităţile care se impun în vederea clarificării acestui caz și punerii în aplicare a măsurilor legale în consecință”, a comunicat IPJ Cluj.

Citeşte şi

Dan Negru, revoltat după înjurăturile lui Gheboasă la Untold. Prezentatorul TV a găsit soluția: „Nimeni nu are curajul să vorbească despre asta!” (FOTO)