Acuzaţii GRAVE de malpraxis în Constanţa. Un bebeluş se va naşte cu malformaţii grave, părinţii dau vina pe medici

O familie din Murfatlar trece prin momente cumplite. Venirea pe lume a unui copil ar fi trebuit să-i bucure pe cei doi viitori părinţi, însă fericirea acestora a fost umbrită de faptul că micuţul se va naşte cu malformaţii grave. Părinţii acuză medicii că i-au informat prea târziu că fătul are probleme, iar acum vor să-i dea în judecată.

12 ian. 2016, 17:19
Acuzaţii GRAVE de malpraxis în Constanţa. Un bebeluş se va naşte cu malformaţii grave, părinţii dau vina pe medici

În mai 2015, Aurelia Bordeianu din Murfatlar primea cea mai frumoasă veste: urma să devină mamă. Primele ecografii au arătat că fătul ar putea avea unele probleme, iar femeia a mers la Bucureşti, unde un medic a asigurat-o că fătul se dezvoltă normal şi a urmărit sarcina până în iarnă.

Abia luna trecută, un al treilea medic i-a spus adevărul. Micuţul urmează să se nască cu malformaţii foarte grave: ventriculii sunt măriţi, nu are cerul gurii, are malformaţii la inimă, ficat şi plămâni, iar valva pulmonară nu i se deschide.

Medicul care a supravegheat sarcina femeii spune că toate aceste probleme ale copilului nu au putut fi observate de la început. 

Părinţii copilului se pregătesc acum de ce e mai rău. Familia din Murfatlar este hotărâtă să îi dea în judecată pe doctorii din București și să facă plângere la Colegiul Medicilor.

Citeşte şi