Acuzaţii GRAVE după moartea consilierului PPDD. Rudele spun că a murit cu zile

La o zi după moartea consilierului PPDD Ilie Bertea, familia şi colegii acestuia lansează o serie de acuzaţii deosebit de grave. Oamenii spun că bărbatul a murit cu zile, deoarece ambulanţa a ajuns prea târziu.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 10:29
Acuzaţii GRAVE după moartea consilierului PPDD. Rudele spun că a murit cu zile

Ilie Bertea a murit la o petrecere de 8 Martie organizată la Timişoara. Bărbatul a făcut stop cardiac şi s-a prăbuşit chiar pe ringul de dans, iar ceilalţi petrecăreţi au chemat de urgenţă ambulanţa. Eforturile paramedicilor de a-l resuscita au fost însă zadarnice.

Acum, rudele şi colegii lui Ilie Bertea acuză echipa de salvatori că a ajuns prea târziu la apel şi că bărbatul a murit cu zile. De aceeaşi părere este şi preşedintele PP-DD, Simona Man.

„A fost un şoc pentru toată lumea ceea ce s-a întâmplat, nu ne putem explica. Pentru mine este o mare pierdere. Avea analizele făcute în urmă cu o săptămână şi jumătate si erau foarte bune. Dacă s-ar fi intervenit la timp acest om ar fi putut fi salvat, avea puls şi răspundea la comenzi, dar s-a intervenit foarte, foarte greu”, a declarat Simona Man, la România TV.