Acuzații grave după moartea unei mămici din Botoșani! Tratamentul COVID i-a afectat mai multe organe

Alexandra, o mămică din Botoșani, care a luptat până în ultimul moment pentru a supraviețui, a murit noaptea trecută în spital. Femeia trebuia să fie mireasă în această vară și a lăsat în urmă o fetiță de trei ani.

24 feb. 2021, 13:02
Acuzații grave după moartea unei mămici din Botoșani! Tratamentul COVID i-a afectat mai multe organe

Acuzații grave după moartei unei mămici din Botoșani! Alexandra Costea a murit marți seara în urma unui spital. Familia acesteia faci acuzații la adresa cadrelor medicale din Botoșani care nu s-ar fi implicat în tratarea tineri. Medicii din Iași i-au sps Alexandrei că nu este infectată cu COVID, însă cadrele medicale de la Botoșani au trat-o pentru acest virus, slăbindu-i astfel organismul.

Soacra tineri susține că are poze și filmări din spital, în care se vede soarta acesteia. Mai mult decât atât, aceasta acuză cadrele medicale că nu au ascultat-o și nu i-au aprobat transferul Alexandrei la o clinică din Iași, conform botosaninews.ro.

Citește și: Bărbat obligat să-și plătească soția după divorț pentru curățenia făcută în timpul căsniciei

„Ea a plecat de acasă pe picioarele ei, conștientă, cu o singură febră de 40 și cu niște amigdalite umflate, nimic altceva. Făcându-i la Urgențe, la UPU Botoșani analizele, au ieșit analizele în sânge rele. Au internat-o suspectată de COVID. Au internat-o la etajul IV la ORL la doctorița Sauciuc, acolo au ținut-o o zi și o noapte, la care au zis că nu este de competența ei și au transferat-o la doamna doctor hematolog Dănilă, spunea că globulele albe le mâncau pe cele roșii și nu știa nimeni problema. Ei au suspectat 100% că e vorba de vreo leucemie. I s-a făcut testul COVID, la care n-a ieșit nici da, nici nu, nu a ieșit nimic clar. Testul nu i s-a mai repetat. Au tratat-o la etajul doi, la doctorița Albu, la Terapie Intensivă, stând acolo vreo 4-5 zile și începând să îi facă tratament de COVID. Ea mai rău, mai rău, mai rău. Ea a început să se învinețească și să i se umfle burta”, povestește soacra tinerei.

Acuzații grave după moartei unei mămici din Botoșani! Soacra Alexandrei susține că a fost sunată de un bărbat, care s-a prezentat ca fiind medic la Spitalul Botoșani și care i-a spus să o ducă pe Alexandra la Iași dacă vrea să o salveze că altfel va muri. Deși nici acum nu îi știe numele, femeia îi este recunoscătoare pentru tot ce a făcut acesta pentru că a ajutat-o să o transfere la Iași.

Într-un final, Alexandra a ajuns la Iași, unde cadrele medicale s-au implicat total în tratarea acesteia. Tratamentul de COVID i-a afectat intestinul gros, inima, ficatul și rinichii.

„Medicii de la Iași s-au implicat maxim. Nu le pot reproșa nimic. A fost o echipă de medici profesori universitari care s-a ocupat de ea. Tratamentul de COVID i-a spart intestinul gros, de asta ea s-a umflat și s-a învinețit că infecția i-a afectat inima, ficatul, rinichii. Ea de acum era gata, gata. I-au făcut patru biopsii, au suspectat-o de leucemie în sânge, la creier, în măduvă. Au suspectat-o de cancer de colon, au suspectat-o de cancer uterin. De niciunele din astea nu a avut. Tratamentul de COVID care i s-a făcut la Botoșani a agravat mai tare acolo unde ea a avut o bacterie, au spus că globulele albe au început să se mănânce cu alea roșii, s-au făcut niște ganglioni și a putrezit o bucățică de masă. Tratamentul de COVID a afectat-o și i-a făcut gaură în locul respectiv, infecția toată i-a intrat în corp. […] Nu a avut COVID niciodată. I-au făcut șase teste de COVID și toate erau negative. […] Eu, diagnosticul care i s-a pus la Botoșani și cel care i s-a pus la Iași îl pot dovedi în instanță”, spune femeia.

Soacra Alexandrei a făcut plângere la Colegiul Medicilor, la Parchet, la Ministerul Sănătății și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-i face dreptate Alexandrei.