Un tânăr, amendat după ce a făcut drifturi într-o parcare din Botoşani | VIDEO

Un tânăr a fost amendat după ce a făcut drifturi, sâmbătă, în parcarea unui supermarket din oraşul Botoşani. Şoferul făcea derapaje controlate cu maşina sa, în timp ce prietenii transmiteau imaginile pe reţelele de socializare. Filmarea a fost văzută şi de poliţişti care astfel, au reuşit să-l identifice pe şofer.

07 feb. 2021, 21:02
Un tânăr, amendat după ce a făcut drifturi într-o parcare din Botoşani | VIDEO
Un tânăr a fost amendat după ce a făcut drifturi în parcarea unui supermarket din Botoşani

Un tânăr, amendat după ce a făcut drifturi. Soferul în vârstă de 21 de ani a fost sancţionat cu amendă totală în valoare de 3.200 de lei pentru „neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, lipsa documente personale şi ale autovehiculului şi pentru faptul că avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate”.

Citeşte şi: Trafic cu tichete de masă la Botoşani. Poliţia a deschis o anchetă

Un tânăr, amendat după ce a făcut drifturi

Polițiștii au observat in parcarea unui supermarket din municipiu, un autoturism care efectua derapaje controlate. A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani”, au declarat reprezentanții Poliției, potrivit Botosaninews.

Incendiu puternic în Botoşani. O biserică a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Botoşani. O biserică a luat foc. Potrivit primelor informaţii incendiul ar fi pornit de la focul aprins în sobă.

Biserica din localitatea Tudor Vladimirescu a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit ISU Botoșani, cauza incendiului ar fi fost o sobă aprinsă în biserică.

Focul aprins în sobă pentru a încălzi biserica s-a transformat într-un incendiu care a distrus mai bine de jumătate din lăcașul de cult. Și asta după ce un jar căzut din sobă a aprins materialele combustibile”, au transmis pompierii.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașanentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albești, cu o autospecială cu apă și spumă.

La sosirea pompierilor, ardeau bunurile din pronaos, dar și o parte din acoperiș, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga construcție.

Concomitent cu acțiunea de stingere, s-a intervenit pentru evacuarea bunurilor din biserică și altar.

Pentru stingerea incendiului au intervenit, în total, 16 pompieri militari și voluntari.