Acuzaţii grave la adresa medicilor din Focşani. Un bărbat susţine că aceştia nu vor să-i ajute mama bolnavă de cancer

Acuzaţii şocante sunt aduse la adresa oncologilor din Focşani. Un bărbat susţine că medicii nu vor să-i ajute mama bolnavă de cancer. Acesta susţine că femeii nu i s-a permis să intre în programul gratuit de oncologie. În replică, reprezentanţii Spitalului spun că la mijloc este o neînţelegere.

09 ian. 2017, 11:01
Acuzaţii grave la adresa medicilor din Focşani. Un bărbat susţine că aceştia nu vor să-i ajute mama bolnavă de cancer

Un bărbat din judeţul Vrancea a încercat săptămâna trecută să îşi înscrie mama în programul naţional de oncologie la spitalul de Urgenţă din Focşani. Femeia fusese operată la Spitalul din Moineşti şi ar fi trebuit să înceapă deja cura de citostatice. Deşi fiul a prezentat un dosar medical complet, medicii i-au refuzat solicitarea. I-au spus să revină abia în luna februarie

Omul este revoltat deoarece i s-a spus că mama lui ar putea începe imediat tratamentul, dar nu la spital, ci la cabinetul privat al medicului oncolog.

De cealală parte, reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani spun că cel mai propbabil o neînţelegere a provocat întrega situaţie. Bărbatul spune că va reclama totul la Parchet şi la Ministerul Sănătăţii.

Citeşte şi Imagini scandaloase! Un bătrân, umilit pe holurile spitalului unde cerea ajutor VIDEO