Oameni ai străzii acuză poliţia locală că i-a îngropat de vii în zona Gării de Nord VIDEO

Mai mulţi oameni ai străzii susţin că au fost blocaţi intenţionat într-un canal de oamenii legii. Ei spun că poliţiştii locali i-au bătut şi au sigilat gura canalului în care stăteau. S-a întâmplat în zona Gării de Nord din Capitală.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 21:31
Oameni ai străzii acuză poliţia locală că i-a îngropat de vii în zona Gării de Nord VIDEO

Oamenii susţin că au rămas blocaţi timp de două zile sub pământ. Ei spun că au reusit să se salveze cu ajutorul unui picamer. „A venit Poliţia Comunitară, garda, pompierii şi ne-au îngropat de vii. Ne-au îngropat cu copii, fete, băieţi, câini, pisici. Au dat cu lacrimogene, i-au luat la bătaie pe aştia”, a spus un om al străzii, cunoscut pe stradă cu numele de Bruce Lee.

Poliţiştii spun însă că în momentul sigilării, în canale nu se afla nimeni şi că, oamenii străzii ar fi putut ajunge prin alte intrari. De altfel, reprezentanţii Poliţiei Locale spun că sigilarea gurilor de canal s-a făcut ca urmare a reclamaţiilor primite de la locuitorii din zona Gării.

„Ştim că în zonă sunt multe reclamaţii din partea agenţilor comerciali şi din partea locuitorilor din zonă privind faptele care se petrec acolo, privind mizeria de acolo”, a declarat Răzvan Popa, purtător de cuvânt Poliţia Locală.

Oamenii fără adăpost susţin că înăuntru au fost blocate 20 de persoane, printre care şi copii.