Acuzaţii grave la adresa unui medic ortoped din Neamţ:”Pe radiografie scrie fractură, iar dumnealui mă trimite să-i pun un leucoplast!”

Caz incredibil în Neamţ. Mama unui elev de liceu acuză un medic ortoped de la Spitalul Judeţean că i-a recomandat să-i pună fiului un plasture, deşi radiografia arăta că băiatul are o fractură.

16 apr. 2018, 07:53
Acuzaţii grave la adresa unui medic ortoped din Neamţ:”Pe radiografie scrie fractură, iar dumnealui mă trimite să-i pun un leucoplast!”

Femeia este director la Şcoala Gimnazială „Daniela Cuciuc” Piatra Neamţ. Fiul acesteia şi-a fracturat piciorul în urma unui antrenament sportiv.

Iniţial a vrut să-l ducă la o clinică privată, însă pentru că acolo nu exista un medic ortoped, femeia şi-a dus fiul la Spitalul Judeţean. Acolo, medicul de gardă l-a diagnosticat cu fractură. femiea a avut parte de un şoc în momentul în care medicul ortoped a trimis-o acasă şi i-a spus să-i pună copilului un leucoplast.

Iată mesajul postat de femeie pe Facebook.

„Se ia una bucată fiu, elev de liceu sportiv, cu un deget al piciorului drept lovit și învinețit! Se duce la medicul de familie, ca să nu deranjăm bugetarul ortoped, de gardă, din spitalul buricului târgului!!! Se ia una bucată bilet de trimitere pentru radiografie! Fuga la privat ca să nu deranjăm bugetarul medic ortoped din spitalul buricului târgului! Plătim fuguța 80 lei – deh, copilul e asigurat-, dar, ghinion- clinica privată nu are ortoped!!! Se ia, din nou, una bucată copil și se duce la spitalul buricului târgului ca să deranjăm, totuși, bugetarul ortoped ce țipă după salariu mărit!!! Și, ce să vezi? După ce medicul de gardă spune că este fisură osoasă, coboară și bugetarul ortoped din spitalul buricului târgului și decretează- ,,Mergi acasă și, eventual pune un plasture de la farmacie!” Pe radiografie scrie fractură, iar tu, medic ortoped îmi spui să-l iau acasă, să merg la farmacie și să-i pun un leucoplast??Uraaaa! Trăiască bugetarul ortoped ce vrea salariul mărit!!! Fisura-ți-aș portofelul!!!”, se revoltă mama băiatului.

În cele din urmă, băiatul a fost consultat din nou de un alt medic şi i s-a aplicat tratamentul corespunzător.