Acuzaţii grave la adresa unui medic ortoped din Neamţ:"Pe radiografie scrie fractură, iar dumnealui mă trimite să-i pun un leucoplast!"

Publicat: Luni, 16 Aprilie 2018 10:53 // Actualizat: Luni, 16 Aprilie 2018 11:17 // Sursa: romaniatv.net

Caz incredibil în Neamţ. Mama unui elev de liceu acuză un medic ortoped de la Spitalul Judeţean că i-a recomandat să-i pună fiului un plasture, deşi radiografia arăta că băiatul are o fractură.

Femeia este director la Şcoala Gimnazială "Daniela Cuciuc" Piatra Neamţ. Fiul acesteia şi-a fracturat piciorul în urma unui antrenament sportiv.

Iniţial a vrut să-l ducă la o clinică privată, însă pentru că acolo nu exista un medic ortoped, femeia şi-a dus fiul la Spitalul Judeţean. Acolo, medicul de gardă l-a diagnosticat cu fractură. femiea a avut parte de un şoc în momentul în care medicul ortoped a trimis-o acasă şi i-a spus să-i pună copilului un leucoplast.

Iată mesajul postat de femeie pe Facebook.

"Se ia una bucată fiu, elev de liceu sportiv, cu un deget al piciorului drept lovit și învinețit! Se duce la medicul de familie, ca să nu deranjăm bugetarul ortoped, de gardă, din spitalul buricului târgului!!! Se ia una bucată bilet de trimitere pentru radiografie! Fuga la privat ca să nu deranjăm bugetarul medic ortoped din spitalul buricului târgului! Plătim fuguța 80 lei – deh, copilul e asigurat-, dar, ghinion- clinica privată nu are ortoped!!! Se ia, din nou, una bucată copil și se duce la spitalul buricului târgului ca să deranjăm, totuși, bugetarul ortoped ce țipă după salariu mărit!!! Și, ce să vezi? După ce medicul de gardă spune că este fisură osoasă, coboară și bugetarul ortoped din spitalul buricului târgului și decretează- ,,Mergi acasă și, eventual pune un plasture de la farmacie!" Pe radiografie scrie fractură, iar tu, medic ortoped îmi spui să-l iau acasă, să merg la farmacie și să-i pun un leucoplast??Uraaaa! Trăiască bugetarul ortoped ce vrea salariul mărit!!! Fisura-ți-aș portofelul!!!", se revoltă mama băiatului.

În cele din urmă, băiatul a fost consultat din nou de un alt medic şi i s-a aplicat tratamentul corespunzător.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
acuzatii fractură leucoplast medic spital piatra neamt
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 apr 14:26
Răspunde | Votează email 0 email
BRAUER MARIA
MI-A LUAT LA CASA DE SANATATE SI LA SPITAL TOTI BANII DE CARE S-A IMPRUMUTAT TATA: M-A CONCEDIAT DE LA CURATENIE SI ZICEA SA MA IUBESC CU DR GÜNTHER :A CONCEDIAT-O SI PE MAMA:SE TINEE DUPA MN PE STRADA CA ACUMA DU-TE LA GARA IN NURNBERG SI CA ASISTELE IN PAUZA IL IUBESC SUB DIFERITE FETE DE ZICI CA-I ZEITA ISIS: FACE NUMAI RAU; MINTE SI VB PROSTII: CA EU TB SA MA DUC LA RESTAURANTUL MING DYNASTIE SI CA TB SA MUNCESC SINGURA:
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H