Acuzații grave lansate de managerul Spitalului din Timișoara! Certificate de vaccinare anti-Covid obținute fără imunizare

Apar acuzații grave legate de vaccinarea anti-Covid din spitalele din România. Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, susține că există o metodă de fraudare prin care oamenii obțin certificatul de vaccinare, deși nu s-au imunizat.

26 aug. 2021, 09:20
Acuzații grave lansate de managerul Spitalului din Timișoara! Certificate de vaccinare anti-Covid obținute fără imunizare

Certificate de vaccinare anti-Covid obținute fără imunizare

. Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babeș din Timișoara, susține că există o metodă de fraudare prin care oamenii obțin certificatul de vaccinare, deși nu s-au imunizat.

”Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică.

Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.

Cert este că deja în spațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați. Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”, a declarat Cristian Oancea la Digi24.

Oamenii legii cercetează astfel de cazuri în care există suspiciuni de fraudare a procedurilor de vaccinare anti-Covid.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, precum că persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 internate într-un spital din Timișoara ar deține certificate de vaccinare susceptibile a fi nereale, vă comunicăm faptul că structurile specializate din cadrul IPJ Timiș au demarat verificări în vederea clarificării tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul poliției.

Citește și Încă o localitate din România afectată de valul 4 COVID-19. Incidenţa a sărit de 3 la mie. Se impun restricţii începând de joi

Citește și Bilanţ coronavirus 25 august. Peste 800 de infectări COVID-19 în 24 de ore. La ATI sunt 212 pacienţi, între care şi copii


loading...