Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

Prezentatorul TV Mircea Zara a lansat acuzații grave la adresa lui Cheloo. MC-ul, membru al comunității LGBT+, susține că rapperul a provocat plecarea lui Mihai Bendeac din juriul iUmor. Reporterul îl acuză pe Cheloo de homofobie. 

29 mart. 2023, 18:59
Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”

De-a lungul timpului, în spațiul public au circulat diverse bârfe cu privire la orientarea sexuală a lui Mihai Bendeac. Astfel, în repetate rânduri s-a pus pe masă ipoteza în care actorul ar fi homosexual sau bisexual.

Cheloo a fost iritat de comportamentul de „gay” al lui Mihai Bendeac, acuză Mircea Zara. MC-ul este sigur că actorul și-a luat-o pe cocoașă de la Cheloo, practicant de kickboxing în timpul liber.

„Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta, nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ‘patinează chiloții’ lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie.

De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUmor, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay”, a comentat Mircea Zara, în vlogul lui Speak.

 

Mircea Zara

 

Mircea Zara, despre Mihai Bendeac: „O fi bisexual”

 

În opinia lui Mircea Zara, Cheloo ar trebui interzis pe sticlă.

„O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!

Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a mai punctat MC-ul.

 

Cheloo, în conflict și cu un homosexual de la X Factor

 

De-a lungul timpului, Cheloo a fost implicat în mai multe conflicte cu concurenți de la diverse emisiuni, homosexuali declarați. Artistul a fost amendat de CNCD după ce l-ar fi jignit pe Ppulo Lagana – homosexual, de la X Factor.

Rapperul de la „Paraziții” și-a exprimat fără menajamente opiniile, prin intermediul muzicii, chiar înainte ca trendul LGBT+ să fie încurajat la nivel instituțional, asumat ca politică de stat.

„Urasc popii, p******ii si parlamentarii,

Urasc Coca-Cola, chiciu si cocalarii”, se numără printre versurile lui Cheloo, din piesa „Paranoia e mare”.