Ce-și dorește Mihai Bendeac de la o femeie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte pretendentele sale: „Sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă”

Mihai Bendeac a ținut la braț multe femei celebre din România, dar niciuna dintre ele nu l-a convins să facă pasul spre căsătorie.

27 mart. 2023, 14:38
Ce-și dorește Mihai Bendeac de la o femeie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte pretendentele sale: „Sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă”
Mihai Bendeac, despre femeia ideală

Mihai Bendeac a mărturisit ce caută, cu adevărat, la o femeie, și care sunt lucrurile pe care aceasta trebuie să le facă pentru a-l convinge pe actor să facă pasul cel mare.

„Am cunoscut foarte multe fete, care sunt minunate, și ele dezinteresate de partea materială. În România sunt chiar milioane, dar în viața mea nu există. Dar e un subiect despre care evit să discut.

Nu am un complex de genul acesta, că mi-aș dori ca ea să semene cu mama mea din punct de vedere caracterial, dar sunt absolut convins că sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă, de exemplu spiritul de sacrificiu al mamei mele”, a declarat Mihai Bendeac pentru CanCan.

Citește și: Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Ce dorință și-a pus actorul: „Important este că știu eu ce vreau să fac”

Lecția importantă primită de Mihai Bendeac

De foarte multe ori actorul a spus despre mama lui, Emilia, că este centrul universului său, omul pe care îl iubește cel mai mult și fără de care nu poate trăi.

„Mi-a adus, recent aminte, mama mea, o întâmplare mai veche, ce a avut loc prin anii 1990. Noi am avut o afacere, aveam o rulotă. La un moment dat, ai mei au fost nevoiți să vândă rulota și au dat-o cu 3500 de dolari. Au ajuns acasă și s-au gândit că totuși această sumă e cam mare pentru acea rulotă. Și s-au dus acasă la acel om și i-au dat înapoi 500 de dolari. Și a rămas omul absolut interzis. În spiritul acesta am fost și eu crescut”, a mai spus Mihai Bendeac.

Actorul a scris alături de mama lui și o carte, ocazie cu care lumea a putut observa relația specială dintre cei doi. Emilia Bendeac avea doar 20 de ani când actorul a venit pe lume și chiar a mărturisit că, inițial, și-a dorit să facă avort.

Citește și: Bomba anului în televiziune. Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac

Când Mihai avea 18 ani, s-a născut fratele lui, Andrei. În acel moment doamna Bendeac a decis să își schimbe viața, așa că a urmat școala de asistente, iar mai târziu a deschis un cabinet stomatologic. Acum, ea și-a luat atestatul în psihologie și urmează să-și deschidă propriul cabinet.

De ziua lui, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj plin de iubire mamei sale prin care își arată admirația.

„Mama, anul ăsta nu am urare. Nu prea îmi mai plac. Anul ăsta mă bucur, simplu și firesc, pentru că EȘTI. Și, dacă nu ai fi, nici eu nu aș mai fi fost. Nu pentru că m-ai născut. Asta este de la sine înțeles. Ci pentru că aș fi mierlit până acum dacă tu… Ce puncte frumoase de suspensie! Ca și existența noastră. Mă bucur că ți-ai luat atestatul și îți deschizi cabinet de psihologie. Mă îngrijorează doar gradul tău de empatie. Să nu te macine prea mult problemele oamenilor. E în zadar îndemnul. O să te macine ca dracu’. Și, de aceea, te iubesc!”, a scris acesta pe Facebook.