Acuzaţii GRAVE! Un copil de 3 ani a fost gazat de agenţii de pază care îl băteau pe tatăl micuţului

Un copil de 3 ani a fost gazat, accidental, de agenţii de pază care îl băteau pe tatăl micuţului. Întâmplarea nefericită a avut loc la Caracal.

25 oct. 2019, 11:37
Acuzaţii GRAVE! Un copil de 3 ani a fost gazat de agenţii de pază care îl băteau pe tatăl micuţului

Marius Predescu, un om de afaceri din Caracal, care a vorbit despre „mafia” firmelor de pază din Caracal, după răpirea Alexandrei şi Luizei, susţine că joi seara a fost blocat în trafic de zece agenţi de pază ai firmei deţinute de Remus Rădoi şi bătut.

Citeşte şi Copil de 3 ani, mutilat la grădiniţă după ce un dulap a căzut pe el

„Au intrat peste mine în maşină, au început să mă bată cu telescopica în cap, pe nevastă-mea, pe cumnată au tras-o jos din maşină.”, susţine bărbatul. El mai spune că agresorii au pulverizat spray lacrimogen spre băieţelul lui de trei ani. „Dacă nu fugeam cu maşina, îmi omorau copilul”, e povestea lui Predescu.

Predescu a mers cu maşina la Poliţia din Caracal, acolo unde a fost urmărit de atacatori şi unde ar fi apărut şi Remus Rădoi, care, susţine victima, a lovit un poliţist şi a vrut să intre după el, să îl bată din nou, în clădirea Poliţiei.

Trupe SAS de la Slatina au venit chemate de poliţişti, care au reţinut şi audiat nouă persoane, după care le-au dat drumul.

Bărbatul bătut, care împreună cu familia a ajuns la spital cu două Ambulanţe, a obţinut vineri de dimineaţă certificat medico legal şi a mers la Poliţie să depună plângere.

„La data de 24 octombrie a.c., in jurul orei 24.00, un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de paza din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea I.P.J. Olt, însă măsură a fost contestată în instanță, a informat Poliţia Caracal.