Copil de 3 ani, mutilat la grădiniţă după ce un dulap a căzut pe el

Incident grav la o grădiniță din Bistrița-Năsăud. Un copil de trei ani din Telciu a ajuns la spital după ce un dulap s-a prăbușit peste el. Băiatul a rămas fără doi dinţi, două degete i-au fost strivite şi prezintă răni la cap. În urma incidentului, directorul grădiniţei şi educatoarea copilului sunt acum cercetate disciplinar. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2019, 13:18
Copil de 3 ani, mutilat la grădiniţă după ce un dulap a căzut pe el

Copilul s-a rănit la grădiniţa din Telciu miercurea trecută, însă incidentul a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud abia vineri. Potrivit bistriteanul.ro, un dulap folosit pe post de vestiar s-a prăbușit peste un copil de 3 ani în timp ce acesta se căţărase să-şi ia ghizdanul din dulap. În urma incidentului copilul a rămas fără doi dinţi şi s-a ales cu două degete strivite. 

În loc să anunţe incidentul la 112, să solicite o ambulanţă, şi să informeze Inspectoratul şcolar, angajaţii grădiniţei l-au dus pe braţe pe copil la un cabinet medical din oraş, de unde a fost preluat de părinţi şi dus la spitalul de urgenţă din Bistriţa. Ulterior, copilul a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca, unde a ajuns pe mâna chirurgilor plasticieni.