Acuzații grave! Viorica Dăncilă, bătută de parlamentarii USR: „Am plecat vânătă. Au dat cu picioarele!”

Viorica Dăncilă acuză USR de extremism. Huliganii din partid ar fi abuzat fizic fostul premier al României, în repetate rânduri.

12 mai 2023, 17:52
Acuzații grave! Viorica Dăncilă, bătută de parlamentarii USR: „Am plecat vânătă. Au dat cu picioarele!”

USR a fost acuzat în repetate rânduri de manifestări extremiste. Printre cei care s-au simțit amenințați de activiștii proveniți în mare parte din ONG-urile #REZIST, se numără fostul premier al României, Viorica Dăncilă.

„Am avut multe probleme legate de USR. Să-și amintească Drulă ce făceau când eram premier, cum se manifestau în Parlament. Să își amintească când o aducea pe Angi Șerban și pe ceilalți, când ieșeam din sala de plen și cum se repezeau, că de multe ori plecam vânătă pe picioare.

Și veneau să lovească, nu numai ca să filmeze. Da (n.r. – a fost lovită). USR-ul, atunci când au făcut lanțul acela în Parlament. Sunt și filmările. Au venit toți. Au dat cu picioarele, m-au și călcat pe picioare. M-au salvat doi colegi (…)

Altfel, mă dărâmau, efectiv. Și eram premier în funcție. Deci, dânșii acum reproșează altora ce făceau ei. Și au făcut-o cu multă violență”, a declarat fostul premier, pentru Realitatea PLUS.

 

Liviu Dragnea nu vrea împăcare cu Viorica Dăncilă

 

Întrebat dacă ar găti împreună cu Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, influencer culinar, a fost categoric: nu ar face-o pentru că nu îi place „vibe”-ul fostului premier, deci mâncarea nu ar ieşi bună: „Nu aş putea, pentru că nu îmi creează un vibe bun şi nu ar ieşi o reţetă bună”.

În vârstă de 59 de ani, Viorica Dăncilă este președinte al partidului NOI, din 2022. Ea a ocupat funcția de premier al României din ianuarie 2018 până în noiembrie 2019. A fost ultimul premier al PSD-ului, după Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.