Acuzaţii uluitoare în procesul Alexandrei Stan. Rudele cântăreţei spun că impresarul bătăuş era drogat

Cântăreaţa Alexandra Stan s-a aflat din nou faţă în faţă cu fostul său impresar, cel care a bătut-o crunt în urmă cu doi ani. În faţa instanţei s-au făcut declaraţii surprinzătoare. Rudele interpretei au lăsat să se înţeleagă că marcel prodan ar fi fost drogat cînd a bătut-o pe vedetă.

01 oct. 2015, 13:59
Acuzaţii uluitoare în procesul Alexandrei Stan. Rudele cântăreţei spun că impresarul bătăuş era drogat

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, a sosit primul la Tribunalul Constanţa. Este acuzat de loviri şi alte violenţe de fosta lui parteneră după ce în urmă cu doi ani a bătut-o până la leşin.

Joi, a fost rândul rudelor Alexandrei Stan să depună mărturie în proces. În faţa instanţei au declarat că în trecut l-au văzut pe Marcel Prodan fumând ţigări suspecte, lăsând astfel să se înţeleagă că impresarul ar fi fost sub influenţa substanţelor halucinogene în momentul în care a agresat-o pe Alexandra Stan. Potrivit România TV, varul Alexandrei Stat a declarat ca l-ar fi surprins pe Marcel Prodan in timp ce fuma tigari cu miros de busuioc.

În urmă cu o lună Marcel Prodan a acuzat-o pe cântăreaţă că a minţit în faţa instanţei când a venit vorba de relaţia lor.

În vara lui 2013, Alexandra Stan a fost bătută până la leşin de Marcel Prodan pe atunci managerul ei. A lipsit o bună vreme de pe scenă şi a promis că nu se va lăsa până ce fost ul ei impresar va plăti pentru ce i-a făcut.

Citeşte şi Dezvăluiri INCREDIBILE despre Alexandra Stan: „Voia să se sinucidă”