ACVARIA, despre pericolul ECLIPSEI de LUNĂ în combinaţie cu Mercur retrograd. Ce zodii sunt în pericol în aceste zile

Pe 27-28 iulie, avem parte de un aspect de zile mari, despre care toată lumea vorbește ori cu teamă, ori cu interes: eclipsa de Lună din Vărsător.  

25 iul. 2018, 10:45
ACVARIA, despre pericolul ECLIPSEI de LUNĂ în combinaţie cu Mercur retrograd. Ce zodii sunt în pericol în aceste zile

Știați că eclipsele de Lună au loc NUMAI la Lună Plină? Și ca de anul acesta va face ca Luna să pară roșiatică, de aceea i se spune și Luna sângerie.

Eclipsele nu sunt chiar atât de rare și nicidecum motiv de îngrijorare, așa cum ar putea crede unii- au loc 2-3 în fiecare an! – dar ceea ce totuși atrage acum atenția e prezența unui intrus băgat și el acolo în toiul eclipsei. Marte retrograd este și el implicat prin conjuncția sa cu Luna.

Cei mai influențați pot fi Vărsătorii, Leii, Berbecii și Scorpionii, dar asta nu înseamnă că celelalte zodii pot sta liniștite!
Eclipsele ne obligă să scoatem la iveală potențialul nostru ascuns, ne pune în fața unor adevăruri care au stat multă vreme ascunse, ținute sub preș, ne așează în fața unei oglinzi realiste care vorbește despre sinele nostru.

Eclipsa din data de 27-28 iulie are loc pe fondul zodiilor Leu-Vărsător, și ne cere să ne regândim viitorul, să avem curajul să trasăm direcții noi spre ziua de mâine, spre viitorul îndepărtat, să aruncăm o privire vizionară spre cei care vom fi în viitor. Putem primi, cumva, răspunsuri la întrebări precum: cine sunt eu sau cum pot deveni mai bun?

Dacă nu ar fi și Marte acolo, retrograd – ca atare este o configurație astrală fără precedent! – ar fi o eclipsă de Lună ca oricare alta, care ne cere să ne vedem așa cum suntem, dar să ținem cont și de părerea celor din jur. Putem primi multe sfaturi bune de la cei pe care îi considerăm prieteni, deci n-ar fi rău să îi ascultăm cu încredere, ca la cei mai buni sfătuitori. Dacă un prieten vă va spune acum un lucru, deși poate nu sunteți de acord cu acesta, mai gândiți-vă: s-ar putea să fie cel mai sincer și mai folositor sfat pe care acel prieten vi l-a oferit vreodată. Și dacă mai punem și în practică sfatul primit, drumul spre varianta noastră mai bună este mai lin. Ni se cere curajul de a privi în trecut pentru a putea scrie, mai bine, viitorul!

SFATUL LUI MARTE: Aruncă o privire înapoi, la cel care ai fost cândva, pentru a stabili ce vrei să devii de acum înainte.
SFATUL SOARELUI: ai încredere în potențialul tău ascuns și scoate-l la lumină.
SFATUL LUNII: nu trasa direcțiile de viitor fără să fii sigur că ai rezolvat toate restanțele trecutului.