Scandal în lumea mondenă! Și-a înșelat soția și a vrut să-și boteze copilul cu numele amantei

Scandal în lumea mondenă. Adam Levine este acuzat că şi-ar fi înşelat soţia cu un model în vârstă de 23 de ani. Sumner Stroh este un model cunoscut pe rețelele de socializare, iar acum a atras și atenția mass mediei cu informaţiile incendiare.

22 sept. 2022, 20:16
Scandal în lumea mondenă! Și-a înșelat soția și a vrut să-și boteze copilul cu numele amantei
Adam Levine, acuzat că şi-ar fi înşelat soţia

Scandal în lumea mondenă. Tânăra a publicat pe Tik Tok un clip în cadrul căruia a vorbit despre aventura pe care ar fi avut-o cu solistul de la Maroon 5. Ea a arătat chiar și câteva capturi de ecran în care apăreau mai multe mesaje de-ale lui Levine.

Am avut o aventură cu un bărbat care e căsătorit cu un supermodel Victoria’s Secret. La vremea respectivă eram tânără și naivă. Serios vorbesc, mă simt cumva exploatată. Nu aveam gândirea pe care o am acum, eram ușor de manipulat”, a afirmat Stroh, care a subliniat că relația a durat un an.

Mai mult, potrivit tinerei, Levine i-a cerut permisiunea să își numească cel de al treilea copil după ea. „Ok, întrebare serioasă. Voi avea un copil, iar dacă este băiat aș vrea să îi pun numele Sumner. Ești de acord?”, i-ar fi scris Adam acesteia.

Citeşte şi: Shakira și Pique, ruptura anului. Principalul motiv este infidelitatea: „L-a prins cu altă femeie”

Scandal în lumea mondenă

A recunoscut că a făcut câteva lucruri pe la spatele ei și că s-a comportat necuviincios. A recunoscut că s-a comportat ca un idiot. Ea este încă foarte supărată. Adam este înțelegător în ceea ce privește sentimetele ei în acest moment. Încearcă să îndrepte lucrurile. El nu își dorește să divorțeze”, a afirmat o sursă apropiată cuplului, care a precizat că supermodelul este încă „dedicată 100% familiei sale”.

Solistul a postat, marți, pe contul de Instagram, un mesaj în care a vorbit despre acuzațiile de infidelitate aduse de Sumner Stroh.  „Nu am avut nicio aventură, însă într-o perioadă regretabilă a vieții mele am întrecut puțin măsura. Se spun multe despre mine acum și vreau să lămuresc lucrurile. Am avut o judecată slabă atunci când am flirtat cu alte femei ce nu sunt soția mea. Într-o anumită măsură a fost chiar neadecvat.

Am înțeles și am luat măsuri pentru a remedia relația cu familia mea. Doar de soția și familia mea îmi pasă pe această lume. Să fiu atât de naiv și prost și să risc singurul lucru care contează pentru mine a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Nu o voi mai face. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta. Și o vom face împreună”, a declarat Levine.