Shakira și Pique, ruptura anului. Principalul motiv este infidelitatea: „L-a prins cu altă femeie”

Shakira (45 de ani), celebra cântăreață din Columbia, și Gerard Pique (35 de ani), fotbalistul celor de la FC Barcelona, ar fi pe punctul de a se despărți.

02 iun. 2022, 09:10
Shakira și Pique, ruptura anului. Principalul motiv este infidelitatea: „L-a prins cu altă femeie”
Presa spaniolă anunţă despărţirea dintre Shakira şi Gerard Pique

Shakira și Pique, ruptura anului! Jurnaliștii spanioli de la Marca scriu că fundașul central de la FC Barcelona s-a mutat singur pe fondul problemelor de cuplu.

Shakira și Pique, ruptura anului! Principalul motiv este infidelitatea: „L-a prins cu altă femeie!”

Gerard Pique locuiește acum în „casa lui de burlac” din Barcelona și s-a bucurat de viața de noapte în ultima vreme alături de prieteni, între care și colegul de echipă Riqui Puig, scrie şi El Periodico. Un indiciu pentru problemele dintre cei doi sunt şi versurile cântate de Shakira în ultima ei piesă, „Te Felicito”: „Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâina în foc pe tine, dar rana creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”.

INCREDIBIL. Cum arăta Shakira înainte de a deveni celebră VIDEO

Shakira și Pique au evitat recent să se mai afișeze pe rețelele de socializare, un alt semn indicat pentru problemele dintre cele două vedete. Au existat inclusiv zvonuri că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie. De fapt, acesta ar fi și motivul pentru care cei doi ar fi decis să ia o pauză temporară și să locuiască în case diferite.

Shakira, atacată în parc de mistreți: „Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil”

Pique și Shakira formează un cuplu din 2010 și au împreună doi copii, Sasha și Milan.