Adaugă acest amestec în cafea şi vei slăbi garantat

Nimic nu te revigorează mai bine în diminețile în care ești somnoroasă decât o ceașcă fierbinte de cafea. Adaugă și acest amestec în ea și vei slăbi garantat, fără să faci mult efort!

RomaniaTV.net
01 nov. 2016, 12:44
Adaugă acest amestec în cafea şi vei slăbi garantat

Băutura ta preferată din fiecare dimineață de poate ajuta să scapi și de kilogramele în plus. Adaugă doar câteva ingrediente în ceașca de cafea și-ți vei accelera metabolismul. Ingredientele minune sunt mierea, uleiul de cocos și scorțișoara. Vei obține astfel o băutură aromată și un aliat de nădejde în lupta cu excesul de kilograme.

Cum se prepară

Ai nevoie de 1 linguriță pudră de scorțișoară, 150 g ulei de cocos și 100 g miere. Amestecă toate ingredientele până când obții o pastă, pe care o depozitezi la rece. În fiecare zi adaugă câte o linguriță din acest amestec în cafea cât timp este fierbinte și amestecă până când se omogenizează.

Citeşte şi  Bei cafea dimineaţa, pe stomacul gol? Trebuie să citeşti asta

Cum acționeză

Scorțișoara are rol antiinflamator și antioxidant, care te ajută să lupți cu infecțiile și să reduci nivelul de zahăr din sânge. Scorțișoara stimulează metabolismul să ardă mai repede caloriile provenite din zahăr și împiedică acumularea de grăsimi în organism.

Uleiul de cocos se numără printre grăsimile sănătoase și conține acizi grași, esențiali în buna funcționare a ficatului. Astfel acesta va funcționa corespunzător și va transforma grăsimile în energie, în loc să fie depozitate.

Pe de altă parte, mierea este o sursă de vitamine, ajută la creșterea nivelului de colesterol bun și astfel contribuie la obținerea greutății corporale ideale.

Așa scapi rapid de dependența de cafea


loading...