Adda a fost criticată de fani, după ce a vrut să cheme poliția din cauza colindătorilor: „În ce lume trăim?”

Adda a vrut să sune la poliție după ce un grup de colindători cu boxă au intrat în curtea cântăreței, fără acordul ei.

20 dec. 2022, 10:38
Adda a fost criticată de fani, după ce a vrut să cheme poliția din cauza colindătorilor: „În ce lume trăim?”
Adda, criticată dur de fani

Adda a povestit pe rețelele de socializare despre experiența sa cu un grup de colindători. Aceștia au intrat în curte fără acord, au venit cu o boxă portabilă și nu mai voiau să plece, lucru care a făcut-o pe artistă să-și dorească să cheme poliția.

În timp ce își muta lucrurile în casa nouă, Adda nu a mai încuita poarta de la curte. Colindătorii au profitat de ocazie și au intrat nepoftiți. Atunci când a ieșit din casă, artista a văzut grupul, de care și câinii s-au speriat.

„În ce lume trăim? Mare petrcere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat”, a povestit cântăreața pe rețelele de socializare.

Aceasta le-a spus colindătorilor să plece dacă vor să nu cheme poliția, dar reacția lor a fost una uluitoare. Unul dintre aceștia a certat-o pentru că nu a încuita poarta, iar ei au putut intra foarte ușor.

Citește și: Ioana Popescu, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „Am simțit chestia asta”

„Am coborât pe scări și am țipat: ‘Ieșiți afară din curte!’ Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: ‘Sunteți de cord?’. Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină”, a continuat vedeta.

Fanii cred că Adda exagerează

După ce a povestit ce s-a întâmplat, cântăreața a fost criticată de fani, aceștia fiind de părere că aceasta a exagerat. Ei nu i se pare normal să intre lumea la ea în curte, fără acord, pentru a pune colinde la boxă.

@addabaladdaofficialMa doare mintea! 😂♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

„Eu citind comentarii legate de ‘colindul’ abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizate pe o boxă la maxim.Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea…Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!”, 

a adăugat solista.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a devenit ajutorul lui Moș Crăciun. Manelistul vrea să sprijine copiii nevoiași: „Asta înseamnă sărbători pentru mine!”