Bogdan de la Ploiești a devenit ajutorul lui Moș Crăciun. Manelistul vrea să sprijine copiii nevoiași: „Asta înseamnă sărbători pentru mine!”

Chiar dacă are un succes de necontestat, Bogdan de la Ploiești se gândește și la cei greu încercați de soartă, motiv pentru care a recurs la un gest extrem de frumos.

20 dec. 2022, 09:11

Manelistul Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Dovadă sunt și zecile de piese care au ajuns în topuri într-un timp foarte scurt de la lansare. Succesul său a depășit și granițele, fiind chemat la foarte multe evenimente din străinătate pentru a cânta.

Celebritatea nu l-a făcut pe Bogdan de la Ploiești să uite de unde a pornit, așa că în pragul sărbătorilor a decis să îi dea o mână de ajutor lui Moș Crăciun și să le ofere o surpriză copiilor fără posibilități.

Într-o postare pe contul de Instagram, manelistul îi roagă pe urmăritorii săi să îi trimită cazuri de familii care au nevoie de ajutor, mai ales în această perioadă, și datele de contact ale acestora pentru a le duce personal cadouri.

Cântărețul spune că nu face acest lucru pentru a se lăuda, ci pentru că își dorește să ajute cât mai multe persoane și ca gestul său să fie un exemplu pentru urmăritori.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a făcut un anunț important pentru maneliști: „O să ajungem și la radio”

„Am un anunț foarte important și foarte special de făcut. În fiecare an, în luna decembrie, mi-am propus să ajut cât mai mulți copilași. Să le fac sărbători puțin mai frumoase. Nu vreau să scot nimic în evidență, poate decât să fiu un exemplu pentru toți oamenii care conștientizează că putem face un bine fără să primim ceva la schimb. Ce pot să spun este că mi-aș dori din suflet să îmi trimiteți adrese, numere de telefon, cazuri pe care le cunoașteți să pot ajunge eu personal la ei, să-i văd, să fac poze cu ei și să le ofer și eu ceea ce pot. Vă mulțumesc din suflet și vă doresc sărbători fericite tuturor”, a declarat artistul.

La scurt timp după această postare, Bogdan de la Ploiești a publicat un alt filmuleț, dintr-un centru comercial, unde a umplut mai multe cărucioare cu alimente, produse de igienă, jucării și dulciuri.

@bogdandelaploiesti.haz EMOTII FOARTE MARI … ASA A TRECUT ZIUA MEA DE AZI !!! FITI MAI BUNI .. DUMNEZEU E SUS ! #viral #foryou ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

Citește și: Carmen Harra, un nou atac devastator: „Eu nu știu cine este Theo Rose și nu vorbesc neîntrebată și nu sunt clarvăzătore”

Ulterior, acesta și-a pus planul în aplicare, ajutat de câteva persoane.

„Fiecare face ce vrea cu viața lui. Nu vreau laude, vreau decât să faceți bine fără să primiți ceva la schimb. Asta înseamnă sărbători pentru mine! Am pus decât o părticică mică din binele făcut… Exemplu, nu laudă!!!”, a scris Bogdan de la Ploiești.