ADDA aruncă bomba după 7 ani de căsnicie. Ce spune artista despre relația pe care o mai are cu soțul ei: „Ne certăm cu foc”

ADDA și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de 7 ani, iar acum artista dezvăluie care este dinamica relației lor după atât de mulți ani. Află care sunt picanteriile acestui cuplu.

17 aug. 2023, 23:37
ADDA aruncă bomba după 7 ani de căsnicie. Ce spune artista despre relația pe care o mai are cu soțul ei: „Ne certăm cu foc”
ADDA aruncă bomba după 7 ani de căsnicie. Ce spune artista despre relația pe care o mai are cu soțul ei: „Ne și certăm cu foc”

ADDA este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar odată cu participarea la emisiunea „Asia Express”, relația dintre ea și soțul ei, Cătălin Rizea, a ajuns în atența publicului. Cei doi formează un cuplu extrem de simpatic, adorat de internauți. Cei doi sunt căsătoriți de nu mai puțin de 7 ani și au împreună un băiețel minunat.

Citește și: Adda se luptă în continuare cu boala Lyme. Artista face declarații cutremurătoare: „Uneori, abia mă pot mișca din cauza durerilor”

Cu toate acestea, viața nu a fost mereu roz pentru cei doi. Acest cuplu s-a confruntat în repetate rânduri cu diverse probleme. Din fericire, dragostea a fost mai puternică în cazul lor, iar ADDA și Cătălin Rizea au reușit să depășească orice obstacol. Cântăreața a vorbit despre sacrificiile pe care au fost nevoiți să le facă pentru a-și salva căsnicia și pentru a oferi un mediu bun pentru copilul lor.

„Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a spus ADDA pentru VIVA.

Mai mult, artista a dezvăluit și cum fac ei față în zilele în care nu este totul roz. Aceasta a spus că indiferent de orice, important este că sunt împreună.

„Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația.

Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive reale sunt,” a mai adugat ADDA pentru sursa citată.

„Romantici nu suntem niciunul, sincer. La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte. Ne alintăm mereu cu foarte mult umor. Cred că dacă mi-ar zice vreodată, ‘vaaai, ești steaua mea de pe cer!’, l-aș duce la doctor să-l verific la cap. E valabil și în cazul meu”, a relatat Adda.

Citește și: Adda a făcut anunţul la împlinirea a 7 ani de mariaj cu Cătălin Rizea: „O iau din nou și din nou de la capăt”