Adda a făcut anunţul la împlinirea a 7 ani de mariaj cu Cătălin Rizea: „O iau din nou și din nou de la capăt”

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit recent 7 ani de la căsătorie, iar cântăreața a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre cum au decurs aceștia.
Romania TV
03 aug. 2023, 08:37
Adda a făcut anunţul la împlinirea a 7 ani de mariaj cu Cătălin Rizea:
Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit recent 7 ani de la căsătorie

Adda și Cătălin Rizea și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu 7 ani. Rodul iubirii dintre cei doi este băiețelul pe care-l au împreună. Artista a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre modul în care a decurs viața ei în ultima perioadă. Adda a declarat că nu crede că s-a schimbat, însă a devenit mai puternică și mai matură decât era atunci când s-a căsătorit. De asemenea, cei doi au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele și momentele dificile.

Reghe, dezvăluire neașteptată după divorțul de Anamaria Prodan: „Fiecare om trece prin perioade mai grele”

”Plini de provocări, dar frumoși. Nu știu dacă m-am schimbat neapărat, pentru că eu întotdeauna am avut valorile astea, stabilitate, iubire și așa mai departe. Eu am fost mereu pentru familie, nu pot să zic că m-am schimbat, m-am maturizat, am devenit puternică, dar nu pot să zic că mi-am schimbat caracterul, pentru că eu așa am fost mereu”, a declarat Adda, la Antena Stars.

„7 ani de la nuntă. Nu o să umflu baloane și nu o să dau cu confetti. Vreau doar prin aceasta postare să cinstesc femeia. În special femeia căsătorita. Femeia care a jurat în fața lui Dumnezeu să se dedice familiei. Și să mă cinstesc pe mine! Care am jurat să mă dedic trup si suflet. Aveam 24 de ani, iar în pântecul meu era Alexuțu, care dădea din picioare de-mi rupea ficații și vezica. Eram speriată ca un copil și nu știam ce implică nici căsnicia și nici ce înseamnă să fii mama. Știam doar că iubesc din tot sufletul și îmi doream să fiu bine și sa fac bine. Am aflat apoi că viața de familie este un carusel. Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în padure cu lupii, dar nu am avut de ales decât să rămân și să repar tot ce se strică. Să o iau din nou și din nou de la capăt. Din iubire și pentru iubire. Să fii mamă, artist, nevastă, iubita, amantă și menajeră. Să fii sexy, business și creativă.

Să pui hainele la dungă și în degrade în șifonier și să faci și versuri pe care să le cânte toată țara e o provocare. Țin minte, înainte de un concert, când era Alex de câteva luni, m-am ambiționat să-i schimb eu pampersul și a făcut pipi pe mine. Mă simțeam vinovată că sunt o mama rea. Că am început concertele la 3 săptămâni după ce am născut. Unii mi-au zis că sunt o mamă denaturată. Dar portofelul în care mai erau doar 200 de lei îmi zicea: trebuie lapte praf! Așa că m-am dus să cânt, cu pipi în păr. Ca să fie lapte praf. Să fie bine. Să fie familia bine”, a scris Adda, iar apoi a continuat, precizând că toate femeile care sunt ca ea și fac orice pentru familie ar merita o medalie.

„Așa că aceasta postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie! Care nu aveți cea mai smecheră geanta dar aveți un aragaz super. Și un frigider șmecher. Și o casă în care miroase a iubire! Ar trebui să bem toate un pahar de vin, împreuna. Să ne îmbătăm și să ne dăm câte o medalie! Că o merităm!”.

 

 

În ultimul interviu acordat Antena Stars, Cătălin Rizea a vorbit despre ultima investiție, una imensă, pe care o fac cei doi, și anume amenajarea curții vilei lor. ”Cred că ne va costa, cu piscină cu tot, undeva la 100.000 de euro, cam așa. Este mult beton de băgat, multă armătură, fiind terenul mai atipic, este nevoie de mai multă muncă. Construcția curții va fi ca și cum mai construim o fundație pentru altă casă.”, a declarat Cătălin Rizea

Scandal uriaș la „Insula Iubirii”! Celebra emisiune a ajuns în vizorul Centrului Filia. Ce spun feministele despre gestul făcut de Marius Moise către ispita Oana Monea: „Cele mai grave abuzuri. Nu are ce căuta în niciun joc de seducție”

Cătălin Rizea și Adda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Chiar dacă cei doi s-au certat foarte mult când au participat la emisiunea „Asia Express”, cei doi au dovedit cp în ciuda a ce s-a văzut la televizor, ei se iubesc enorm și au o familie fericită. Mai mult, cei doi își doresc foarte mult să-și mărească familia și să-i facă lui Alexandru un frățior sau o surioară.

Din 2021, ei au trecut prin momente foarte dificile după ce Adda a început să se confrunte cu probleme mari de sănătate. După mai bine de un an de zile în care au mers de la un medic la altul și artista a primit diagnostice greșite, cântăreața a aflat că suferă de boala Lyme. Adda a urmat un tratament dureros și încă se află în procesul de vindecare. În tot acest timp, soțul acesteia i-a fost alături și a sprijinit-o.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Afacerea cu care un român a dat lovitura! Ideea genială prin care ajunge să câștige și 200 de lei în doar câteva minute
Capital.ro
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA CEVA
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se dau GRATIS 500 de lei. Cine primește banii
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
A murit la doar 55 de ani. Veste șoc în politica românească
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere aparent banală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Senatul României a aprobat proiectul de lege privind monitorizarea calității aerului: Se dau amenzi de până la 80.000 de lei
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
SE SCOT BANII din PILONUL II! SUMELE sunt URIAȘE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'