Adda, despre cele mai grele momente din viața ei: ,,M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil”

Adda este extrem de deschisă cu viața ei personală și obișnuiește foarte des să își țină la curent urmăritorii cu tot ce face. De curând, aceasta a făcut dezvăluiri despre cum a ajuns să se iubească și să depășească momentele mai puțin plăcute.

11 nov. 2022, 22:04
Adda, despre cele mai grele momente din viața ei: ,,M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil”

Adda este extrem de deschisă cu viața ei personală și obișnuiește foarte des să își țină la curent urmăritorii cu tot ce face. Extrem de sinceră și foarte deschisă, aceasta a recunoscut că scrisul o ajută foarte mult să se descarce.

Adda și-a lansat prima carte

De curând, cântăreața și-a lansat o carte în care își spune povestea, dar mai ales cum se luptă cu boala Lyme. Adda le-a făcut urmăritorilor săi o dezvăluire despre cum a reușit să treacă peste momentele mai puțin plăcute din viața ei.

„Voi sărbători ziua mea de doua ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urmă tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot sa spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!”, au fost cuvintele scrise de Adda, pe Instagram.

Cântăreața se luptă cu boala Lyme

Adda a uimit pe toată lumea atunci când a aunțat că suferă de boala Lyme pe care spune ea, cel mai probabil a moștenit-o de la mama ei. Chiar și așa se luptă zi de zi pentru a putea fi bine și își găsește puterea în fiul și soțul ei.

„S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.Am reușit să țin simptomele sub control, dar când a ajuns să devină afecțiune neurologică, e mai greu să ții cu salată verde. Eu sunt un caz fericit, din fericire, doar s-a inflamat creierul, nu a apucat să mănânce din creier, pentru că se întâmplă. Dacă diagnostichezi prea târziu, se întâmplă să ai niște găurele, eu zic pe românește, să se înțeleagă. Am avut doar creierul umflat, nu a fost mâncat, a fost doar inflamat, câteodată se retrage, în funcție de zile”, a mai povestit Adda în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: eMAG Black Friday 2022. Sute de mii de persoane și-au cumpărat produsele preferate la super-reduceri. Care a fost cea mai scumpă comandă

Citește și: Românii nu vor mai avea o masă îmbelșugată de Crăciun. Alimentele s-au scumpit cu peste 20% în ultimul an