Adda, devastată de boala cumplită la două săptămâni după ce a oprit tratamentul injectabil: „Am rămas fără voce și am făcut atac de panică”

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Din nefericire aceasta a fost diagnosticată cu o boală cumplită, care îi face probleme de ani de zile.

19 nov. 2023, 16:25
Adda, devastată de boala cumplită la două săptămâni după ce a oprit tratamentul injectabil: „Am rămas fără voce și am făcut atac de panică”
Adda, devastată de boala cumplită la două săptămâni după ce a oprit tratamentul injectabil: „Am rămas fără voce și am făcut atac de panică”

La doar două săptămâni de la încheierea tratamentului injectabil împotriva bolii Lyme, Adda a trecut printr-un nou coșmar. În timpul unui concert în Capitală, artista a fost nevoită să cânte având alături un cadru medical, după ce și-a pierdut complet vocea și a suferit un atac de panică cu doar două ore înainte de eveniment.

Citește și: Adda a terminat, oficial, tratamentul pentru boala Lyme: „Am luat în total 4650 de pastile. 31 pe zi”. Cum se simte acum artista

Necazurile continuă să o bântuie pe Adda, cântăreața care a primit diagnosticul de boală Lyme, chiar și după numeroase vizite la medici care nu au reușit să identifice cu exactitate afecțiunea sa reală.

Cu doar două ore înainte de a urca pe scenă pentru un concert în Capitală, artista s-a confruntat cu situația dificilă de a-și pierde complet vocea.

„Am avut și încă mai am de tras din cauza unui virus, a unei răceli foarte puternice. Cu doar două ore înaintea concertului de la Berăria H, m-am trezit că am rămas fără voce. Pur și simplu nu mai puteam vorbi și-mi era foarte rău. Apoi am  făcut și un atac de panică. Mă gândeam numai ce pot face pentru că urma să urc pe scenă”, a povestit Adda în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum artista nu și-a înșelat niciodată publicul și mereu a cântat live, aceasta a încercat să găsească o soluție pentru a nu-și dezamăgi fanii.

„I-am zis lui Cătălin (n.r. soțul său) să sune managerul și să anuleze concertul. Asta a și făcut, doar că nu s-a putut. Acesta i-a transmis că are deja vândute în jur de 1400 de bilete. Ce era să fac? Am sunat doctorul și am cerut permisiunea să iau un cortizon. Apoi am vorbit și cu asistenta, și ea era bolnavă. Dar a acceptat să vină cu mine la spectacol. A stat lângă scenă și la fiecare pauză, a avut grijă de vocea mea”, a completat artista.

Adda a reușit asfel să urce pe scenă, doar că după prima piesă, s-as întâmplat ceea e era de prevăzut. În final însă, totul s-a terminat neașteptat de bine. A doua zi însă, a picat la pat:

„Parcă nu era vocea mea. Eram foarte răgușită. După prima piesă, mi-am cerut scuze. Publicul m-a înțeles. Apoi, pe măsură ce mi s-a încălzit vocea, a fost din ce în ce mai bine. A doua zi, am zăcut însă la pat. Mi-a fost foarte rău. Nici acum nu mi-am revenit complet”.

Citește și: Vești bune pentru Adda. După ani întregi de luptă cu boala Lyme, artista a primit o veste bună: „Plâng ca un copil”