Adda, iritată de femeile care judecă persoanele publice. Ce mesaj le-a transmis artista: ”Voi aveți scuze”

Adda a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, pentru toate femeile care judecă persoanele publice. Artista pare foarte revoltată, în urma mai multor comentarii pe care le-a văzut în mediul online. Vezi mai jos toate detaliile.

06 feb. 2024, 13:46
Adda, iritată de femeile care judecă persoanele publice. Ce mesaj le-a transmis artista: ”Voi aveți scuze”

Adda este foarte revoltată pe persoanele care judecă, motiv pentru care a transmis un mesaj prin intermediul platformei Threads. Iată ce a postat artista!

Citește și Vești bune pentru Adda. După ani întregi de luptă cu boala Lyme, artista a primit o veste bună: „Plâng ca un copil”

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Adda a publicat un mesaj acid pentru femeile care judecă persoanele publice.

Artista este foarte revoltată pe oamenii care spun lucruri rele despre alți oameni.

Cântăreața a ținut să sublinieze faptul că și vedetele au probleme în viață, chiar dacă sunt cunoscute publicului larg, astfel că nu ar ai trebui să fie judecate.

„Dragi femei din online sau din fața televizorului, care dați cu hate și bullying în femeile care sunt persoane publice, să știți că și acele femei au probleme hormonale, emoționale, ovare polichistice, probleme cu glicemia sau fluctuațiile de greutate, retenție de apă, acnee, migrene, balonare, dureri de toate felurile. Sau alte afecțiuni sau povești dramatice. Dacă voi aveți scuze și nevoie de înțelegere, ele de ce n-ar avea?!”, a scris cântăreața pe platforma Threads.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Adda a fost criticată dur de fani.

În urma tuturor comentariilor negative apărute în mediul online referitoare la căsnicia sa cu soțul ei, Cătălin Rizea, artista a clarificat situația și a reacționat imediat la mesajele celor care i-au criticat relația.

”Eu și Cătălin așa funcționăm”

Artista și-a exprimat nemulțumirea față de aspectele care o deranjează în legătură cu persoanele care își spun opiniile negative despre relația ei cu tatăl fiului său.

„N-am vorbit niciodată despre asta dar poate e un prilej bun să o spun odată și odată. Efectiv m-am săturat de toate glumele misogine, de persoanele oripilate de „libertatea” mea de exprimare, pe care o am în căsnicie.

Căsnicia mea proprie și personală, ce nu trebuie să fie, real, treaba nimănui. Fiecare cuplu funcționează diferit.

Eu și Cătălin așa funcționăm. Și real nu este problema nimănui. M-am săturat de toate glumele proaste din TV, online și de pe unde mai aterizez unde, aproape mereu, mi se sugerează să-l tachinez ca să fie funny.

Dacă eu vreau să fac caterincă cu soțul meu, nu o fac nici la comandă și nici ca să stârnesc nu știu ce reacții.

Citește și Adda, devastată de boala cumplită la două săptămâni după ce a oprit tratamentul injectabil: „Am rămas fără voce și am făcut atac de panică”

O fac pentru că ăștia suntem noi! Și dacă e să se întâmple, se întâmplă natural și spontan. Nu suntem marionete. Suntem o familie. Iubiți, părinți și cei mai buni prieteni.

Și dacă noi ne permitem între noi “haladeală”, asta nu înseamnă că unora vă permitem să fiți “haladiţi” cu noi. Asta 1 la mână. 2 la picior mai vedeți-vă de viață, de perfecțiune, integritate, moralitate și superioritate! Noi doi suntem doar niște oameni simpli care se iubesc!”, a scris ea atunci pe Instagram.