Adda trece prin momente extrem de dificile! Artista a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii cu care a fost diagnosticată: ”Îmi vine să urlu de supărare”

Adda se străduiește din greu să învingă boala cumplită pe care o are. Anul trecut, artista a fost diagnosticată cu boala Lyme, după ce o lungă perioadă a fost tratată pentru o boală de care nu suferea. De atunci și până acum, cântăreața duce o luptă continuă cu această boală care o macină.

05 feb. 2023, 10:59
Adda trece prin momente extrem de dificile! Artista a ajuns la capătul puterilor din cauza bolii cu care a fost diagnosticată: ”Îmi vine să urlu de supărare”

Adda trece prin momente extrem de dificile! Anul trecut a fost unul foarte dificil pentru Adda și se pare că și 2023 se anunță a fi unul destul de greu. Artista a ajuns în urmă cu doi ani pe mâinile medicilor după ce a avut o reacție alergică destul de gravă cauzată de un endem la nivelul gâtului care nu o lăsa să respire cum trebuie.

Citește și Adda, acuzații dure la adresa lui CRBL. A fost umilită: „Nu m-a lăsat să urc pe scenă, mi-a spus să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal”

Adda trece prin momente extrem de dificile!

Acel endem a fost însoțit și de o urticarie destul de ciudată despre care Adda a aflat ulterior că se numește Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină, iar artista a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de dur.

Adda a avut parte de un șoc în luna februarie a anului trecut, atunci când a aflat că a fost diagnosticată greşit. După un an și jumătate de urmat tratamente greșite, artista a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol.

În aceste momente, artista urmează un tratament extrem de dur și nu știe când va scăpa de el.

Recent, Adda a răbufnit pe rețelele de socializare, unde și-a strigat nemulțumirea față de sistemul medical din România, dar și față de durerea și disperarea celor care își caută diagnosticul corect și dau doar peste păreri greșite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

”E ora 2:20. Stau în bucătărie și beau un vin demisec. Au trecut alea 72 de ore de la injecție și să zicem că am voie un pic. Nu prea am voie că-i place și lui Gogu vinul. Dar jur că mă doare fix undeva ce-i place. E momentul ăla, după 72 de ore, în care mă doare efectiv undeva și trăiesc. În fine. Idee e că intru în mesaje. În ultima vreme, pe lângă mesajele legate de carieră, primesc multe de Lyme. Băi… multe. Multe rău! Niciodată nu mi-am depășit atribuțiile de om neșcolit în medicină, artist, pacient, bla, bla, bla, dar să leșin (ca să nu zic mor) de nu mi-a dat școala vieții să stau cu burta pe dânsa și să-i tocesc materia. Eu, Adda Baladda, îmi vine să urlu de supărare. Îmi vine să urlu pentru toți cei care nu știu și pierd timp prețios. Să urlu și pentru mine că mi-am distrus o parte din viață din cauza celor pe care nu i-a interesat nici o secundă de binele meu. Dar totuși, trebuie să închin paharul ăsta pentru că am învățat să trăiesc cu toată ființa mea. Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței, a ignoranței, a industriei, știți voi care, a rahatului cu moț. A multor lipsuri, nedreptate. A suferinței oamenilor, a traumei care lasă urme chiar dacă reușești într-un final apoteotic să îți vindeci trupul. Hai, bă, să se schimbe ceva! Se poate! Știu că se poate! Vă rog!”, a scris Adda, pe rețelele de socializare.

Citește și Adda a fost criticată de fani, după ce a vrut să cheme poliția din cauza colindătorilor: „În ce lume trăim?”