Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Fostul designer de la Visuri la cheie: „Proaspăt căsătoriți”

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Designerul nu mai face parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", acolo unde a fost timp de cinci ani, dar se ocupă în continuare de amenajări interioare şi scrie pe blogul personal.

14 oct. 2021, 10:48
Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Fostul designer de la Visuri la cheie: „Proaspăt căsătoriți”
Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. În 2019, ea s-a asociat cu arhitecta Andreea Besliu şi lucrează pentru clienţi persoane fizice.

Pentru mine, Visuri la cheie este un vis împlinit, dar nu este singurul vis, aşa că am decis ca în acest an să fac loc în viaţa mea şi altor visuri care merită împlinite, atât profesionale, cât şi personale.

De asemenea, ştiu că emisiunea Visuri la cheie oferă o experienţă de viaţă extraordinară şi că sunt mulţi profesionişti, designeri şi arhitecţi, care visează să facă parte din echipă. Totodată, alţi profesionişti îşi pot manifesta generozitatea, empatia, creativitatea.

Cei care se uită la emisiune nici nu-şi pot imagina efortul echipei acestei emisiuni de a duce la bun sfârşit fiecare caz, fiecare proiect, fiecare episod. La televizor totul se derulează pe repede înainte şi episoadele par că se termină nedrept de rapid.

Dar pe repede înainte am trăit şi eu cinci ani de zile, pentru că, an de an, încă de la începutul acestui proiect, emisiunea a fost întotdeauna prioritatea mea.

Pe parcusul celor cinci sezoane Visuri la cheie, am fost devotată acestui proiect atât emoţional, cât şi profesional, i-am alocat tot timpul, energia şi creativitatea mea şi am lăsat pe plan secund toate celelalte proiecte”, spune Adela Pârvu.

Citeşte şi: VISURI LA CHEIE 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară

La doi ani după ce a părăsit echipa de la ProTV, Adela Pârvu bifează şi un proiect personal: s-a recăsătorit cu Bogdan Hăineală, care, la o lună de la logodnă, i-a devenit soţ.

Adela Pârvu este şi mamă de gemeni. Din timpul căsătoriei cu scriitorul Adrian Pârvu, ea are doi băieţi de 20 ani, Ştefan şi Lucian, născuţi la interval de şapte minute.