Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Ce schimbări se produc în acest sezon

Au început filmările la cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, care vine cu o serie de schimbări: în echipă vin doi arhitecți noi, entuziasmați și dornici să se apuce de treabă, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu.

11 mai 2021, 18:16
Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Ce schimbări se produc în acest sezon

Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Prezentările au fost făcute de Cristina Joia pe pagina ei de Facebook. De-a lungul unei cariere de 17 ani, Alex a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod neconvențional.

Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Alex şi Andra, nou-intraţi în echipa Visuri la cheie

A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni, potrivit visurilacheie.protv.ro

Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om.

Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe”, a spus Alex Gavrilescu.

Citeste si Alex Velea a lansat o melodie cu Florin Salam. În videoclip apare şi Antonia

Andra este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea.

Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă.

Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a spus Andra Marinescu.

Citeste si Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său mort la 17 ani: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit”