Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară! Imagini cu băiețelul nou-născut: ”Face cât 10 fetițe!”

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară. Îndrăgita actriță a dat naștere unui băiețel, iar Radu Vâlcan i-a fost alături.

11 iul. 2021, 19:32

Adela Popescu a devenit pentru a treia oară mămică, vedeta a dat naștere duminică unui băiețel. Fericitul tătic, Radu Vâlcan, a povestit despre venirea pe lume a micuțului.

” Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant.Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a  declarat Radu Vâlcan, într-o postare pe Instagram.

Adela Popescu: „Baietelul nostru face mai mult ca zece fetite”

Mămica oficială a trei băieți, Adela Popescu, nu s-a putut abține să nu împărtășească fanilor bucuria venirii pe lume a celui de-al treilea copil. Băiețelul a primit nota 10 la naștere și cântărește 3600 de grame, iar mămica nu se mai săturp să-l copleșească pe micuț cu afecțiune.

”Uraaaaa! S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite.:)))
Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.
Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa.

Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️
Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a scris și Adela Popescu, imediat după ce a dat naștere, relatează Wowbiz.