Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu. Cum şi-a cucerit soţia şi ce a lucrat înainte să devină vedetă

Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz şi urmează să devină părinţi pentru a treia oară. Până să ajungă vedetă, Radu a făcut diverse activități pentru a-și câștiga existența.

09 iul. 2021, 13:06
Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu. Cum şi-a cucerit soţia şi ce a lucrat înainte să devină vedetă
Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu

Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu. Fostul VJ la MTV, prezentator al diverselor emisiuni TV și actor, soţul Adelei Popescu a făcut confesiuni în cadrul emisiunii „Fain și simplu”.

Citeşte şi: Adela Popescu are pofte de vacanţă: „Zice Radu că dacă mai continuăm așa, nu avem cu ce plăti întreținerea”

Imediat după liceu și apoi în facultate, am făcut diverse chestii. Am spălat parbrize în intersecție. Și cu banii ăia mă duceam la mare. Apoi, am avut un prieten într-o tipografie. Luam ziare care se împărțeau gratuit, dar am zis să le vindem. Stăteam undeva prin intersecția de la Unirii, mi-aduc aminte și acum. Am făcut rost de bani de pizza.

Am lucrat și ca bucătar, într-un restaurant mare în Piața Victoriei (n.red. – „Sydney”, așa se numea). Afară erau 40 de grade Celsius, iar în bucătăria noastră – 100 și ceva de grade. Și aici e o poveste haioasă.

La începutul relației mele cu Adela, eu tot povestindu-i despre viața mea, a crezut că am fost bucătar în Sydney, în Australia. După câteva luni, stăteam eu cu ea și cu soacră-mea în mașină. „Mamă, apropo, tu știai că Radu a fost bucătar în Australia?”, i-a spus mamei ei. Ea era mirată, apoi i-am zis să stea puțin, eu n-am fost în Australia, ci în Piața Victoriei. Ea nu știa, evident, despre localul respectiv”, a povestit vedeta TV, în podcast-ul lui Mihai Morar.

Radu Vâlcan, detalii neştiute despre relaţia cu Adela Popescu

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu 11 ani. La început, Adela l-a evitat pe Radu, pentru că avea o faimă de cuceritor. Actorul a dezvăluit cum a reuşit să o cucerească pe soţia lui. Locul unde i-a declarat iubirea şi unde a cerut-o de soţia a fost la Ruse, în Bulgaria.

Ne-am dus la Ruse, în Bulgaria. Erau mulți ochi ațintiți asupra noastră. Eu eram protagonist în serialul respectiv (n.red. – „Iubire și onoare”), ea era actrița principală, era complicat să ne afișăm. Am ales un loc retras. Am trecut pe «Podul prieteniei» și-am rămas blocați acolo, pe pod. Eu am frică mare de înălțime. Era plin de tiruri, mașini bară la bară, câteva ore am stat blocați! Și podul se mișca.

Eu mă uitam stânga, dreapta, nu mai puteam de frică, de emoții, dar nu puteam să-i arăt asta viitoarei soții, mama copiilor mei. Euforic, când am ajuns la restaurant, de la adrenalina de pe pod, vorbeam, gesticulam.

Mi-aduc aminte și acum ce am mâncat, calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, deși eu nu mănânc așa ceva, mi s-ar fi părut exotic. La 5 ani de la momentul când ne-am cunoscut, am dus-o tot la bulgari și am cerut-o în căsătorie”, s-a confesat Radu Vâlcan.