Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile

Adela Popescu și Cabral vor fi prezentatorii reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici" de la ProTv. Postul de televiziune nu s-a uitat deloc la bani și le-a asigurat celor doi tot confortul posibil în Republica Dominicană.

29 iul. 2022, 09:00
Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile

Adela Popescu a încheiat activitatea la ultimul sezon al emisiunii „Vorbește Lumea”, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, iar mesajul de final al actriței anunța că intră într-o lună și binemeritată pauză.

La doar câteva zile distanță, ProTv a făcut anunțul oficial legat de noul reality-show, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Pentru Adela Popescu a fost o decizie grea dacă să accepte sau nu implicarea în acest proiect, ținând cont că ar trebui să stea luni de zile în Republica Dominicană pentru filmări, departe de Radu Vâlcan și cei trei copii pe care îi au împreună. În cele din urmă, actrița a acceptat să plece, însă, desigur, pentru un onorariu colosal.

Iar în Republica Dominicană, Adela Popescu are toate condițiile. Postul de televiziune a plătit chirie până în octombrie pentru o casă ce valorează 500.000 de euro. E o vilă luxoasă situată într-o zonă cu peisaje de vis. Mai mult, Adelei Popescu i s-a pus la dispoziție inclusiv o bonă pentru copii, șofer, asistenți și o persoană care să îi facă toate cumpărăturile.

Și Radu Vâlcan a trecut prin experiența filmărilor departe de casă, în Thailanda, pentru „Insula Iubirii”, însă prezentatorul nici nu visa la astfel de condiții.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alexandra Ungureanu este una dintre concurente, iar recent au fost confirmate şi Ioana Filimon şi Lidia Buble. Theo Rose era şi ea pe lista scurtă, dar au apărut câteva schimbări în viaţa ei şi a trebuit să rămână în ţară. Alte nume care au fost vehiculate sunt jurnalista Mara Bănică, Răzvan Botezatu și actorii Alex Bogdan și Paul Diaconescu. Până când încep filmările nici concurenții nu știu unii de alții pentru că au fost transportați către destinație în avioane separate.

Show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine în grila ProTv după şapte ani de la prima ediţie. A avut un singur sezon, dar s-a bucurat de un real succes. Prezentatori au fost Mihai Bobonete şi Cabral.