Theo Rose nu va mai participa la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În schimb, au apărut alt doi nume de vedete pe lista concurenţilor

Concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” apare din nou la ProTv, iar acum s-a aflat numele a două noi vedete care vor participa.

28 iun. 2022, 15:06
Theo Rose nu va mai participa la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În schimb, au apărut alt doi nume de vedete pe lista concurenţilor

După ce s-a aflat că Alexandra Ungureanu şi Theo Rose figurează pe lista participanţilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acum a apărut informaţia că Theo Rose a fost scoasă din casting. La scurt timp, două noi celebrităţi au semnat deja cu postul tv.

Vedetele adăugate pe lista concurenţilor sunt Ioana Filimon şi Lidia Buble. Protv lucrează intens la noul sezon al „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, potrivit Fanatik. După succesul înregistrat cu Survivor România, postul de televiziune a colaborat cu aceeaşi companie turcească pentru a realiza noul reality-show.

Concursul va fi filmat tot în Republica Dominicană, unde au fost plecaţi şi concurenţii de la Survivor România.

Cine va participa la filmarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După cum spuneam, Alexandra Ungureanu este una dintre concurente, iar recent au fost confirmate şi Ioana Filimon şi Lidia Buble. Theo Rose era şi ea pe lista scurtă, dar au apărut câteva schimbări în viaţa ei şi a trebuit să rămână în ţară.

Show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine în grila ProTv după şapte ani de la prima ediţie. A avut un singur sezon, dar s-a bucurat de un real succes. Prezentatori au fost Mihai Bobonete şi Cabral.

De asemenea, continuă şi Survivor la ProTv. Sezonul 4 va începe mult mai repede decât se aşteptau fanii şi, mai mult, va fi şi o ediţie All Stars cu cei mai buni concurenţi din sezoanele trecute de Survivor şi Exatlon. Printre numele vehiculate se numără, Vladimir Drăghia, Giani Chiriță, frații Culita și mulți alții.

„Suntem foarte fericiţi să vedem «Sunt celebru. Scoate-mă de aici!» revenind în România.Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, a spus directorul de programe la PRO TV, Antonii Mangov, la începutul lunii.