Adela Popescu, despre relația cu soacra ei. Ce a putut spune vedeta despre mama lui Radu Vâlcan: „Nici nu apucam să deschid gura”

Adela Popescu, despre relația cu soacra ei. Toată lumea o cunoaște pe "doamna Doina", mama fostei prezentatoare de la Vorbește lumea, însă puțină lume știe cum arată mama lui Radu Vâlcan și cum se înțelege cu nora ei.

28 nov. 2022, 17:16
Adela Popescu, despre relația cu soacra ei. Ce a putut spune vedeta despre mama lui Radu Vâlcan: „Nici nu apucam să deschid gura”
Adela Popescu, despre relația cu soacra ei

Adela Popescu, despre relația cu soacra ei. Vedeta are o relație foarte bună cu mama ei și, de când a intrat în viața lui Radu, a reușit să construiască o legătură frumoasă și cu soacra. Deși nu locuiește în București, soacra Adelei Popescu răspunde afirmativ ori de câte ori i se solicită ajutorul, cu privire la cei trei copii pe care Radu și Adela îi au împreună.

Citește și: Adela Popescu, experienţă neplăcută cu o bonă de 23 de ani, în Republica Dominicană: „S-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult”

Adela Popescu, despre relația cu soacra ei

Adela Popescu susține că nici măcar la începutul relației cu Radu Vâlcan nu a încercat să o impresioneze pe mama acestuia. A preferat să se comporte natural, să fie ea, fără să facă vreun efort special pentru a-i intra în grații.

Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool.

Sunt un exemplar reușit în general, sunt o fată politicoasă, nu am simțit nevoia să fac asta. Îi spunea Radu, Radu este mult mai pretențios decât mine, mai ales când vine vorba de mama lui și nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese.

Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu ca soție începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic”, a mărturisit Adela Popescu pentru Unica.ro.