Adela Popescu s-a pozat în costum de baie. Cum arată vedeta după trei sarcini: „Acordul soţului” GALERIE FOTO

Adela Popescu s-a pozat în costum de baie. Vedeta se află în Republica Dominicană, acolo unde prezintă, cu Cabral, emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", difuzată la Pro TV. Alături de cei doi se află şi soţii, Radu Vâlcan şi Andreea Ibacka, dar şi copiii lor.

12 sept. 2022, 15:53

Adela Popescu s-a pozat în costum de baie. Vedeta a avut curajul să nască natural trei copii şi se consideră o femeie împlinită. Chiar dacă de multe ori îi este greu, şi recunoaşte acest lucru, prezentatoarea este mulţumită de viaţa pe care o are şi de familia pe care şi-a construit-o alături de Radu Vâlcan.

Citeşte şi: Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile

Adela Popescu s-a pozat în costum de baie

Adela Popescu a dezvăluit cum a reușit să ajungă la silueta cu care ne-a obișnuit, după ce l-a născut pe al treilea băiat. „Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a declarat Adela.

După multă vreme în care nu a apărut în costum de baie, ei bine, recent, nu doar că a fost pozată de soţul ei, dar a şi postat imaginile pe reţelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea

După o vară în care băieții au predat ștafeta și au fugit în vacanță, aceștia s-au întors fresh și cu multe zâmbete! Iar alături de ei se află şi Lili Sandu, cea care va prezenta alături de cei doi Bogdan Ciudoiu şi Shurubel.

Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă. Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu! Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, declară Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

Colegul lui, Shurubel, adaugă: ”Sezonul ăsta îmi propun să o fac fericită pe mama, așa că o să îmi aranjez mai des barba și freza, o să port mai des sacouri și o să râd cu toată gura. De fapt, vreau să râd din tot sufletul și să râdă toți cei de acasă cu noi sau chiar de noi. Pentru mine, important e să te facem să simți că atunci când te uiți la Vorbește Lumea, parcă greutățile nu-s așa de grele și parcă tu ai mai multă energie să le infrunți zâmbind”.

Alături de Bogdan și Shurubel s-a alăturat și Lili Sandu: ”Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”.