Adela Popescu, dezvăluiri sincere la cea mai adresată întrebare. După trei băieți, vrea să aibă și o fetiță? „Nici nu pot să…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc datorită relației pe care o au și a modului în care îi cresc pe cei trei băieți ai lor. Totuși, nu de puține ori, Adela a fost întrebată dacă urmează să facă și un al patrulea copil, o fetiță.

23 apr. 2024, 23:46

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 14 ani, iar în această vară, se împlinesc 9 ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cu toate că diferența de vârstă dintre cei doi este de 10 ani, au demonstrat că iubirea învinge și că respectul este cheia unui mariaj fericit. Povestea lor de dragoste a devenit un exemplu pentru multe cupluri și sunt îndrăgiți de milioane de români pentru relația pe care o au și pentru ceea ce fac. Cei doi au împreună trei copii:, pe nume Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu vorbește despre posibilitatea celui de-al patrulea copil

Chiar dacă cei doi au trei copii, nu de puține ori, Adela a fost întrebată dacă se gândește la un al patrulea, mai ales dacă ar ști că ar fi fetiță.  Recent, într-un interviu pentru Viva, artista a mărturisit că este prea copleșită să se gândească la asta.

„Cât de comic e că și după trei copii mai primești întrebarea asta, dar cumva, la noi, fiind toți de același sex, întrebarea este: „Dar nu vreți și o fetiță?. Nici nu pot să răspund la întrebarea asta, efectiv. Nu pentru că nu aș ști răspunsul, ci pentru că, după o zi petrecută cu toți trei, e greu să mă mai gândesc și să vorbesc pe subiectul acesta”, a spus Adela.

Citește și: Elena Gheorghe, mărturisiri dureroase despre experiența femeilor în industria muzicală: „M-am simțit folosită”

Care este motivul pentru care numele celor trei băieți încep cu inițiala „A”

Urmăriți de milioane de oameni pe rețelele de socializare, Adela și Radu au fost întrebați de-a lungul timpului de fani de ce numele celor trei copii încep cu inițiala „A”. În cadrul interviului pentru Viva, Adela a dezvăluit că „Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.

A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A” dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A”. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.”

Citește și: Dinu Maxer face dezvăluiri despre scandalul cu Smiley. A fost sau nu copiată piesa „S-a furat mireasa”