Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei. Cum au reacţionat fanii FOTO

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis, după trei luni, să nu-și mai țină bebelușul departe de ochii fanilor. Actrița i-a surprins pe soțul său și pe mezinul familiei într-un moment tare emoționant, iar imaginea face furori pe reţelele de socializare!

13 oct. 2021, 18:17
Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei. Cum au reacţionat fanii FOTO

Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei. Adela Popescu a născut pentru a treia oară în urmă cu aproape trei luni, când a venit pe lume Adrian. Prezentatoarea TV și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu un video, în timp ce soțul ei îl leagănă pe cel mai nou membru al familiei.

Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei

Fanii cuplului au avut șansa să îi vadă chipul lui Adrian, chiar dacă de la depărtare. Adela Popescu a scris și un scurt mesaj ce descrie momentul emoționant: „Un bebeluș și tatăl lui”.

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii: „Este practic imposibil”

Adela Popescu a împlinit recent 35 de ani. Soțul ei, Radu Vâlcan, a postat dis-de-dimineață un mesaj de dragoste pe Instagram, alături de care a atașat o imagine. Cei doi au împreună trei băieți și o căsnicie așa cum și-au dorit. „Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa”, este mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

Au scăpat de Covid-19

La începutul lunii septembrie, Adela Popescu a anunţat că s-a infectat cu noul coronavirus. Vedeta a declarat că nu era vaccinată pentru că nu a vrut să rişte în perioada în care a fost însărcinată. Adela Popescu s-a autoizolat alături de soțul ei, Radu Vîlcan și de copilul nou-născut. Ceilalți doi băieți ai actriței se află în siguranță la bunici. Vedeta a povestit că e nevoită să poarte mască și în casă pentru a nu-l infecta pe cel mic, fapt ce îi creează Adelei o stare permanentă de anxietate.