Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii: „Este practic imposibil”

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii. Vedeta a devenit de curând mama celui de-al treilea băieţel şi recunoaşte că nu este uşor. Încearcă să îşi împartă timpul aşa încât să nu simtă niciunul dintre băieţi neglijenţă din partea ei.

02 aug. 2021, 10:56
Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii: „Este practic imposibil”
Adela Popescu întâmpină dificultăţi

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii. Recent, a făcut o postare pagina sa de Facbook, unde a povestit că fiul cel mare, Alexandru, a cerut să rămână la bunici, la Şuşani, iar cel mijlociu, Andrei a vrut să se întoarcă acasă, deoarece l-a luat dorul de casă şi de părinţi.

Citeşte şi: Adela Popescu, probleme cu bebeluşul la aproape două săptămâni de la naștere. „Nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă”

Adela Popescu întâmpină dificultăţi cu cei trei copii

De ce este doar Andrei in piscina? Pentru ca Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare sa il mai lasat la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam.

Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa

Una peste alta lucrurile s-au asezat grozav. Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii.

Oricand ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a scris Adela Popescu pe reţelele de socializare.

Adela Popescu, dezvăluiri despre chinul de la a treia naştere

Considerată mamă eroină, Adela Popescu a povestit cum a decurs venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel. Actriţa, în vârstă de 34 de ani, avea experienţa primelor două naşteri pe cale naturală, aşa că era pregătită pentru chin şi dureri.

Extrem de emoţionată, vedeta a dezvăluit în detaliu  toate etapele trăite la maternitate. „Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală.

Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie.

Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, povestește Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.


loading...
Partenerii noștri