Adela Popescu, obiceiul bizar pe care îl are când pleacă în vacanțe cu familia: „Mi-e rușine să spun”

Adela Popescu a dezvăluit care e obiceiul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive în care merge împreună cu familia.

06 iul. 2022, 22:06
Adela Popescu, obiceiul bizar pe care îl are când pleacă în vacanțe cu familia: „Mi-e rușine să spun”

Adela Popescu e o mare fană a vacanțelor all inclusive în care să plece cu toată familia. Prezentatoarea tv a dezvăluit că, atunci când e plecată în vacanță, nu reușește să se oprească din mâncat, mai ales când vede atât de multe preparate. Adelei i-a fost inițial rușine să mărturisească la ce obicei apelează.

„Mi-e rușine să spun. Dar eu, după ce că mănânc la cele trei mese la all inclusive, mai iau și la sufertaș, că nu se știe pe plajă dacă mi se face poftă. Și am și un cod din ăsta, cu toată familia, mă ridic, dar vorbesc singură, în caz că mă aude cineva, ‘Astea le iau pentru băiețel, că a rămas în cameră, n-a putut să vină’. Și pun”, a declarat Adela Popescu.

Actrița le-a mai dezvăluit fanilor ce face ca să poată trece neobservată cu mâncarea. „Și mai o schemă. M-am gândit, să fie foarte bine, în cărucior. Acolo poți să bagi fără nicio problemă, ‘Mai mănâncă ăsta micul pe plajă. Pot să vă spun și care sunt mâncărurile pe care le poți lua să nu se strice de la soare. Că nu poți lua orice carne”, a adăugat vedeta.

În podcastul lui Mihai Bobonete în care a fost invitată, Adela Popescu a spus care e motivul pentru care în următorii ani vrea să meargă în vacanță doar cu familia ei.

„Când mergi cu copii în vacanță, ai tendința de a zice: hai să mai mergem cu două familii care au copii, ca să se joace împreună. Nu nene! Pentru că copii se bat și normal că al tău are dreptate. În vacanța din Maldive băieții mei, când am văzut că îi dau cu lopățica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis: plecăm cu două zile mai devreme, nu mai fac față la stresul ăsta în care eu să mă simt mama aia denaturată, alții m-au certat că îi deranjează copiii când mănâncă la masă.. nu se poate.. ne urcăm în avion și plecăm acasă. Și am plecat cu două zile mai devreme, nu am mai rezistat, prea mult stres din cauza asta. Dacă ești singur, poți să țipi la copilul tău liniștit, așa cu oameni, nu poți.”, a declarat Adela Popescu în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete „Da, Bravo”.

Citește și Lavinia Pîrva, replică răutăcioasă pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii trebuie să ai curaj sau îți lipsește ceva”. Reacția neașteptată a prezentatoarei tv

Citește și Ce note au luat Andra, Gabriela Cristea şi Adela Popescu la Bac. Cine a obţinut media cea mai mare