Adela Popescu, probleme cu bebeluşul la aproape două săptămâni de la naștere. „Nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă”

Adela Popescu a născut acum două săptămâni cel de-al treilea copil al familiei. Vedeta s-a confruntat deja cu prima problemă în ceea ce-l privește pe mezin.

27 iul. 2021, 10:02
Adela Popescu, probleme cu bebeluşul la aproape două săptămâni de la naștere. „Nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă”

Adela Popescu, probleme cu bebeluşul la aproape două săptămâni de la naștere. Proaspăta mămică este îngrijorată din cauza disconfortului creat de caniculă.

Adela Popescu, probleme cu bebeluşul la aproape două săptămâni de la naștere.

Pentru că am început săptămâna cu un cod galben de caniculă, Adela Popescu a și întâmpinat primele probleme în ceea ce-l privește pe „Avionel”, așa cum îi spun frații mai mari. Adela Popescu spune că bebelușul a început să nu mai doarmă și să fie mereu neliniștit din cauza caniculei și a disconfortului termin accentuat, unde mai pui că nici nu-l mai poate scoate afară din casă pentru o gură de aer proaspăt. „Eu am ieșit, în sfârșit afară. Pur și simplu nu se poate respira afară, iar cu bebelușul, asta mă doare cel mai tare, nu am reușit să-l scot la plimbare. Am ieșit de vreo două ori, pe la șapte, dar a avut disconfort, nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă, din păcate. Mi-e teamă să nu se ardă, se poate să se și ardă chiar dacă-l țin la umbră”, a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu, dezvăluiri despre chinul de la a treia naştere. „Imploram pentru încă puțină anestezie. Mă rugam și urlam”

Deși cu cel mic are de tras la capitolul somn și liniște, prezentatoarea se bucură totuși că nu trebuie să înmulțească această situație la trei. „Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă. Sunt la bunici și acolo temperatura e puțin mai scăzută, ai mei au mulți copaci și pot să stea mai mult prin curte. Dacă-i aveam în București nu știu ce făceam cu ei”, a mai adăugat prezentatoarea TV.