Adela Popescu și Cabral, primele peripeții în Republica Dominicană. Cum s-au acomodat prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Suntem chiauni, e nenorocire”

Adela Popescu și Cabral, prezentatorii reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici", au ajuns deja în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru noua emisiune de la ProTv.

02 aug. 2022, 22:43

Adela Popescu și Cabral, primele peripeții în Republica Dominicană. Cum s-au acomodat prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Suntem chiauni, e nenorocire”

Cei doi prezentatori au povestit, printr-un clip video, cum au reușit să se acomodeze la mii de kilometri distanță de casă și care sunt cele mai mari provocări întâmpinate până acum.

“Suntem chiauni de la diferența asta de fus orar, dar o să ne revenim. (…) După cum bine vedeți suntem în junglă, e o umezeală de Doamne ferește. E nenorocire și niște țânțari…”, a transmis Cabral.

Adela Popescu a confirmat că nu le e deloc ușor, dar că cele mai mari obstacole vor fi întâmpinate de concurenți.

“Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca”, au mai spus cei doi prezentatori, potrivit știrileprotv.

Adela Popescu, condiții de lux în Republica Dominicană, pe perioada filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Stă într-o vilă uriașă, are bonă și șofer pentru copii și o persoană care le face cumpărăturile

Pentru Adela Popescu a fost o decizie grea dacă să accepte sau nu implicarea în proiectul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ținând cont că ar trebui să stea luni de zile în Republica Dominicană pentru filmări, departe de Radu Vâlcan și cei trei copii pe care îi au împreună. În cele din urmă, actrița a acceptat să plece, însă, desigur, pentru un onorariu colosal.

Iar în Republica Dominicană, Adela Popescu are toate condițiile. Postul de televiziune a plătit chirie până în octombrie pentru o casă ce valorează 500.000 de euro. E o vilă luxoasă situată într-o zonă cu peisaje de vis. Mai mult, Adelei Popescu i s-a pus la dispoziție inclusiv o bonă pentru copii, șofer, asistenți și o persoană care să îi facă toate cumpărăturile.

 Citește și Adela Popescu, obiceiul bizar pe care îl are când pleacă în vacanțe cu familia: „Mi-e rușine să spun”