Adela Popescu şi-a etalat „burta de negravidă” pe plaja din Thailanda. Mesajul ei a devenit viral: „Îmi place păpica”

Adela Popescu și Radu Vâlcan par să se bucure din plin de momentele petrecute în doi în Thailanda, iar prezentatoare are timpşi să răspundă cu umor provocărilor din media tabloide.

22 mart. 2024, 21:39
Adela Popescu şi-a etalat „burta de negravidă” pe plaja din Thailanda. Mesajul ei a devenit viral: „Îmi place păpica”

„Cea mai neinsarcinata persoana de pe Instagram va pupa tare de pe plaja din Thailanda . :)”, a scris Adela Popescu pe Instagram după ce au apărut zvonuri că ar fi gravidă a patra oară.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au o relație de cuplu bazată pe iubire și înțelegere, dar pentru a menține această legătură, sunt pregătiți să facă numeroase sacrificii. Una dintre provocările cele mai dificile pentru ei este să fie separați pentru mai multe săptămâni, atunci când Radu Vâlcan este plecat pentru filmări în Thailanda, la Insula Iubirii.

Adela Popescu i-a făcut o surpriză emoționantă lui Radu Vâlcan. Soția prezentatorului de la Insula Iubirii a dorit să îl vadă neapărat, așa că a decis să ia avionul și să călătorească din București până în Thailanda. Întâlnirea lor a fost extrem de emoționantă, iar actrița a împărtășit cu fanii online imagini din aeroport.

Adela Popescu și-a surprins fanii, după ce a postat câteva imagini pe Instagram. ”Vine bebe 4! Poate faceți și o fetiță”
„Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost să fac cât mai multe chestii cu copiii înainte să plec. Îmi era dor de ei cu ei lângă mine. Am plecat de acasă la 7:30. Nu voiam să se trezească copiii înainte, de teama unei scene. Așa că m-am îmbrăcat practic pe hol”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.

Cei doi par să se bucure din plin de momentele petrecute în doi în Thailanda, iar actrița a împărtășit cu fanii un video în care apare pe plajă împreună cu soțul ei, relaxându-se și având parte de momente de tandrețe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

„A doua lună de miere. Neplănuită. Simțită”, a scris Adela Popescu în descrierea clipului.

Reacțiile fanilor au apărut imediat, însă printre cei care au felicitat cuplul pentru că au parte de momente speciale în doi, au fost și fani care au crezut că se află pe drum cel de-al patrulea copil al familiei, observând că actrița are un abdomen puțin mai proeminent.

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Adela Popescu s-a amuzat copios citind comentariile și a decis să le răspundă acestora.

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat ‘Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna’, asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic ‘Burtica se vede’. Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a spus Adela Popescu în mediul online.

Citește și Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Adela Popescu a mai adăugat ulterior un comentariu în care a mulțumit fanilor pentru mesaje, însă a spus foarte clar că nu este însărcinată.

„Dragilor, vă ador!! Așa mesaje minunate… Dar, ca să fie foarte clar, nu sunt însărcinată. Doar îmi place mult păpica, după cum bine știți”, a mai scris Adela.

Actrița a dezvăluit și ce reacție a avut mama ei atunci când a văzut clipul postat de ea pe social media.

„Minunat totul până la sticla de bere”, a fost mesajul pe care i l-a transmis mama Adelei.