Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună trei copii pentru care sunt nevoiți să facă niște cheltuieli uriașe, care depășesc imaginația multor români.

04 feb. 2024, 23:52
Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor. Nu mulți români își permit o asemenea taxă

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt foarte implicați în educația copiilor lor și tocmai de aceea s-au documentat foarte bine înainte de a decide ce sistem de învățământ e potrivit pentru cei mici. Cei doi actori au decis să-și dea copiii la privat.

Adela și Radu au trei băieți, pe Alexandru (6 ani), pe Andrei (4 ani) și pe Adrian (un an și jumătate). Chiar dacă costurile pentru școlile private sunt mai mari, vedetele tv au văzut mai multe avantaje în acest regim educațional.

Citește și Mara Bănică a dezvăluit cât a investit în operațiile sale estetice: „10.000 de euro doar lifting”

În primul rând, programul e prelungit și le permite să își desfășoare activitățile de zi cu zi în liniște. În plus, în programul copiilor sunt incluse și activități care, în mod normal, nu ar fi fost incluse printre orele de studiu.

Pentru a-și ține copiii la unități private de învățământ, cei doi plătesc o sumă lunară de 670 de euro pe lună, în cazul unui program de la 08:0-14:00, cu masă inclusă, sau 750 de euro, în cazul unui program care se termină la ora 17:00 și care are, de asemenea, o masă inclusă.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse.

Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu, conform Unica.

Citește și Dana Budeanu a șters pe jos cu Andreea Marin pe internet: „Zâna v-a spart. Nu mai minți”. De la ce a pornit conflictul