Adela Popescu şi Radu Vâlcan au anunţat numele bebeluşului. Surpriză mare: „Începe cu litera A!”

Adela Popescu născut a treia oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe 11 iulie 2021 şi, împreună cu soţul ei a ales numele copilului!

13 iul. 2021, 08:31
Adela Popescu şi Radu Vâlcan au anunţat numele bebeluşului. Surpriză mare: „Începe cu litera A!”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au anunţat numele bebeluşului. Radu Vâlcan a mărturisit că numele a fost ales şi va începe cu litera A.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au anunţat numele bebeluşului

„Avem emoții. Abia aștept să îi aduc acasă din maternitate, mai ales că și băieții sunt extrem de curioși să îl cunoască. Am ales un nume la fel de frumos ca celelalte. Travaliul nu a fost extrem de lung, cinci ore, dar a fost extenuant. Pentru că a fost copilul măricel, de 3,620 de kg. A primit nota 10 la naștere și totul este foarte bine. Este o combinație între Andrei și Alexandru, e prea mic. Totul este pregătit. Am terminat în timp camera lui și îl așteptăm cu drag”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

„Adela și cel mic se simt foarte bine. Ea se recuperează încet, frățiorii l-au văzut doar în poze, pentru că nu am putut veni cu ei in vizită. De altfel, doar pentru tați sunt permise vizitele, câte 20 minute într-un anumit interval orar. Am rămas la un nume care începe la fel, cu A. Avem și nași, prieteni apropiați nouă”, a mai dezvăluit prezentatorul TV.

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară! Imagini cu băiețelul nou-născut: ”Face cât 10 fetițe!”

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat notă 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă. Ps: Anca Sultan, ne-a ieșit și de dată asta. Mulțumesc! Ps.2: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 min, în intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a scris și Adela Popescu pe Instagram.