Adele, probleme grave la corzile vocale din cauza ţigărilor. Vezi ce anunţ a făcut

În ciuda faptului că a interpretat unele dintre cele mai de impact balade din ultima perioadă, cântăreața Adele se plânge că renunțarea la fumat i-a deteriorat vocea, aceasta devenind ''mai slabă''. Artista în vârstă de 28 de ani, care ocupă primele locuri în topurile muzicale, a renunțat la acest viciu în urmă cu cinci ani pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, însă acum se teme că acest lucru i-a afectat performanțele vocale, informează, vineri, Mail Online.

23 sept. 2016, 14:43
Adele, probleme grave la corzile vocale din cauza ţigărilor. Vezi ce anunţ a făcut

Deși vocea sa puternică este lăudată în toată lumea, laureata de zece ori a premiilor Grammy a mărturisit că nu mai reușește să atingă toate notele înalte, așa cum făcea odată, mai arată sursa citată.

”Oamenii cu cele mai bune voci erau fumători. M-am lăsat de fumat și sunt convinsă că asta mi-a făcut vocea mai slabă”, a declarat ea pentru etalk.ca. Totuși, vedeta a remarcat și o parte pozitivă: ”Degetele mele nu mai sunt portocalii”, a spus Adele.

Pentru a-și proteja vocea, Adele — care este mama unui băiețel de trei ani, Angelo — a renunțat și la mâncarea sa preferată, pizza. ”Nu mai pot mânca pizza! Cât de rău e? Pentru că are roșii gătite, care nu fac bine la gât și provoacă reflux gastric”, le-a spus ea fanilor într-un show recent.

Potrivit Agerpres, în 2001, Adele a suferit o hemoragie la corzile vocale, fapt ce a obligat-o să renunțe la un turneu mondial și să treacă printr-o operație cu laser.

Marți, vedeta și-a dedicat concertul, susținut cu casa închisă, cuplului Brad Pitt — Angelina Jolie, după aflarea veștii divorțului. ”M-am trezit dimineață și am rămas șocată”, a mărturisit vedeta pe scenă.

Citeşte şi  Brad Pitt, prima reacţie după divorţul de Angelina Jolie