Brad Pitt, prima reacţie după divorţul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt a reacționat cu tristețe la cererea de divorț depusă de soția sa, Angelina Jolie, și a asigurat că cel mai important în aceste momente este binele copiiilor, relatează marți EFE

RomaniaTV.net
21 sept. 2016, 02:48

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. La puţin timp după confimarea acestei informaţii de un avocat al actriţei americane, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People, în care a spus că este ”foarte trist” şi că ”în aceste momente, contează doar binele copiilor” cuplului.

„Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noștri”, a subliniat Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

„Rog amabil presa să le dea liniștea pe care o merită în acest moment”, precizează el în comunicat.

Angelina Jolie, 41 de ani, a cerut luni divorțul de soțul ei, Brad Pitt, 52 de ani.

Potrivit portalului specializat în celebrități TMZ, nu ar exista o a treia persoană implicată în separarea celebrului cuplu, principalul motiv fiind modul în care Pitt își creștea copiii.

Citând „diferențe ireconciliabile”, Jolie a cerut custodia celor 6 copiii ai cuplului: trei adoptați—Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) și Zahara (Etiopia) — și trei biologici—Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Cunoscuți ca ‘Brangelina’, Pitt și Jolie formau una din cuplurile cele mai respectate și mai populare de la Hollywood atât pentru talentul lor pe marele ecran cât și pentru numeroasele lor activități umanitare.

Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor la ‘Mr.& Mrs. Smith’ (2005) și s-au căsătorit într-o ceremonie intimă celebrată în august 2014 în luxoasa lor reședință Chateau Miraval, din sud-estul Franței.