Adele şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme la gât

Cântăreaţa britanică Adele va suporta o intervenţie chirurgicală la nivelul laringelui şi a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele şi apariţiile la evenimentele programate în ultima parte a acestui an.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 10:21
Adele şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme la gât

„Va suporta o intervenţie chirurgicală care să o ajute să se vindece de problemele pe care le are la nivelul gâtului, iar medicii se aşteaptă ca însănătoşirea ei să fie completă. Ca urmare, medicii i-au recomandat să îşi odihnească vocea şi să aştepte să se vindece complet, înainte de a-şi relua obligaţiile profesionale”, potrivit unui comunicatul emis de casa de discuri Columbia Records, informează Mediafax.

La începutul acestei luni, artista britanică a fost nevoită să îşi anuleze pentru a doua oară în acest an, din cauza unei hemoragii la nivelul laringelui, cele 10 concerte pe care le avea programate în Statele Unite, în cadrul turneului de promovare a albumului ei intitulat „21”.

Pe 11 octombrie, artista britanică a primit patru nominalizări la gala American Music Awards, care va avea loc pe 20 noiembrie la Nokia Theatre din Los Angeles.